Lätt och saftig kalkon hamburgare är så lätta att göra på grillen!

Säg adjö till tråkiga, dessa kalkonburgare är tjocka, saftiga och fyllda med smak. Lägg till dina favoritpålägg för en utsökt hamburgare som konkurrerar med vilken restaurang som helst!

Lätt att göra, dessa hamburgare är en go-to för oss året runt!

kokt kalkonburgare på en hamburgerbulle med tomater på toppen

Juicy Turkietburgare

  • Turkietburgare är gjorda med mald kalkon, helt enkelt krydda och laga!
  • Dessa biffar är saftig, fuktigoch full av smak.
  • Turkietbiffar har färre kalorier än biffburgare och är lätta att göra.
  • Gör och frys in biffarna för framtida middagar. Inget behov av att tina, grilla direkt från fryst!
  • Håll dem lågkolhydratsnåla genom att slå in i sallad eller servera dem i hamburgerbullar med alla fixin! Svep lite smör eller majonnäs på de skurna sidorna av bullarna och rosta dem på grillen eller under broilern.
ingredienser för kalkon hamburgare i en skål

Ingredienser i Turkiet Burger Patties

Mark Turkiet – Vi föredrar magert kalkon (85%) framför extra magert kalkonbröst eftersom lite fett tillför både smak och fukt. Att lägga till lite hackad bacon ger inte bara smak utan hjälper också till att hålla kalkonburgarna saftiga. Om du inte vill använda bacon, byt ut cirka 1 ½ msk kallt smör strimlat med ett rivjärn.

Tillägg – Brödsmulor och ägg hjälper till att hålla ihop allt.

Kryddor – Grillsås och Worcestershiresås med lite riven lök (eller lökpulver) och vitlök smaksätter dessa hamburgare. Du kan lägga till dina egna favoritkryddor eller örter.

TOPPINGS: Använd dina favorithamburgare som hamburgare på högre nivå. Prova robusta ostar som Havarti, Gouda eller Pepper Jack, och vispa ihop en snygg chipotle-aioli, en saftig chilisås eller en syrlig chimichurri sås.

Glöm inte några läckra inlagda jalapenos bredvid sallad och tomater!

laga kalkonburgare på grillen

Hur man gör Turkietburgare

  1. Blanda alla ingredienser i en stor skål.
  2. Dela kalkonblandningen i 4 biffar, cirka ½ tum tjocka.
  3. Kyl i minst 30 minuter eller tills den är klar att tillagas.
  4. Värm grillen, pensla biffarna med BBQ-sås och grilla (enligt recept instruktioner nedan).
kokta kalkonbiffar på bakplåtspapper med grönsaker

Tips för saftiga hamburgare

Det bästa kalkonburgerreceptet är fuktigt och smakrikt! Här är några av våra favorittips.

  • Använd tummen för att skapa ett litet indrag i mitten av varje rå biff, detta kommer att förhindra att den buktar ut i mitten när den tillagas.
  • Kyl kalkonburgarna innan tillagning, det gör dem fastare och lättare att hantera.
  • A grillmatta är valfritt men perfekt för att förbereda, kyla och grilla hamburgarna på och de kommer fortfarande att få grillmärken! Lägg en bakplåt utan kant under grillmattan innan du förbereder hamburgarna så att hela mattan precis kan glida på grillen.
  • Hamburgare kan tillagas i en stekpanna på spisen på medelvärme i cirka 7-8 minuter per sida.
  • Koka kalkonburgare till en innertemperatur på 165°F. Överkok inte.
  • För bästa resultat, låt hamburgarna vila ca 3 minuter innan de serveras så att safterna förblir låsta inuti köttet medan de tillagas.
kokt kalkonburgare på en hamburgerbulle

Fler grillfavoriter

Gjorde du dessa Juicy Turkey Burgers? Lämna oss ett betyg och en kommentar nedan!

kokt kalkonburgare på en hamburgerbulle med tomater på toppen

4,85 från 13 röster↑ Klicka på stjärnor för att betygsätta nu!
Eller för att lämna en kommentar, Klicka här!

Juicy Turkietburgare

Turkietburgare har mindre fett, mindre krympning och lite mer densitet än vanliga hamburgare. De är perfekta för grillen!

Förberedelsedags 45 minuter

Tillagningstid 15 minuter

Total tid 1 timme

  • Blanda försiktigt alla ingredienser i en skål.

  • Forma till 4 biffar, ½” tjocka. Använd tummen och skapa en liten fördjupning i mitten av biffarna. Ställ i kylen 30 minuter

  • Värm grillen till medelhög värme. Pensla biffarna med barbecuesås och grilla 6-8 minuter per sida eller tills de är genomstekta (165°F).

  • Servera på hamburgerbullar med önskat pålägg.

Om du inte vill använda bacon, byt ut cirka 1 ½ till 2 matskedar kallt smör strimlat med ett rivjärn.
Värm ugnen till 350°F och grädda på en bakplåtspappersklädd form i 25-30 minuter eller tills de når 165°F.
Näringsinformation gäller endast kalkonburgerbiffarna.
Överblivna hamburgare kan slås in i plastfolie eller förvaras i en lufttät behållare i upp till 3-4 dagar. Värm på grillen eller i mikron och servera på färska bullar.

4,85 från 13 röster↑ Klicka på stjärnor för att betygsätta nu!
Eller för att lämna en kommentar, Klicka här!

Kalorier: 225 | Kolhydrater: 8g | Protein: 30g | Fett: 8g | Mättat fett: 3g | Kolesterol: 119mg | Natrium: 305mg | Kalium: 400mg | Fiber: 1g | Socker: 3g | Vitamin A: 115IU | Kalcium: 21mg | Järn: 1.4mg

Näringsinformation som tillhandahålls är en uppskattning och kommer att variera beroende på tillagningsmetoder och märken av ingredienser som används.

Kurs Huvudrätt, Turkiet
Kök amerikansk
Juicy Turkey Burgers på en bulle med tomater, sallad och lök och en titel
Juicy Turkey Burgers med pålägg runt om med en titel
matlagning Juicy Turkey Burgers på grillen och pläterad maträtt med skrift
närbild av Juicy Turkey Burgers på en bulle med en titel





Source link

Rate this post

Leave a Reply