Om du letar efter ett bra recept för julsockerkakor för semestern, leta inte längre än det här. Degen är mycket lätt att hantera och “sprider sig” inte som andra recept på sockerkakor, vilket kan leda till missformade utskärningar efter att de har gräddats. Så viktigt om du arbetar med mer invecklade mönster.

Julsockerkakor-Linda P

Jag brukar kyla degen en stund efter att ha gjort utskärningarna för att förhindra spridning men detta var inte alls nödvändigt med det här receptet. Kakan är krispig och smörig.

Jag dekorerade min med kunglig glasyr och strössel vilket är vad jag hade till hands i min lägenhet i Florida. Tillbaka i NJ, där jag har alla mina dekorationsverktyg från 10 års undervisning i Wilton-klasser, skulle jag ha gjort mer utarbetat formade kakor och dekorationer.

Men den här kakan fungerar med alla formskärare och en mängd dekorationer från de enklaste till de mest komplexa. De är till och med läckra utan några dekorationer alls!

Source link

Rate this post

Leave a Reply