Du kan inte gå fel med detta klassiska gin fizz-cocktailrecept. Det är okomplicerat, fräscht, lätt och tidlöst. Hoppa till receptet Gin Fizz Cocktail

Klassisk ginfizz med citron

Vi älskar detta enkla recept; det är så uppfriskande och lätt. Du kan leka med andra ingredienser att lägga till också. Vi har redan delat en rosmarin-citrongin-fizz med dig, och genom att byta ginen mot slånbärsgin skapar du en helt annan drink.

Du kanske också gillar det här: Hur man gör den perfekta gin och tonicen. Vi delar med oss ​​av vårt favoritrecept och tips så att du kan göra en balanserad, uppfriskande cocktail hemma.

Göra en klassisk Gin Fizz

Allt du behöver är 5 minuter och några enkla ingredienser. För denna cocktail behöver du:

  • Gin (vi går för mellanklass gin)
  • Socker
  • Färsk citronsaft (färskpressad är bäst, här)
  • Soda vatten
Klassisk gin fizz cocktail

För att göra det, blanda gin, citronsaft och lite socker. Tillsätt is och fyll på toppen av ditt glas med club soda. Enkel!

Förresten, om du (eller någon du gör det här för) vill hoppa över ginen, är citronsaften, sockret och club soda ganska gott.

Recept uppdaterat, ursprungligen publicerat i september 2012. Sedan vi publicerade detta 2012 har vi anpassat receptet för att vara tydligare. – Adam och Joanne

Klassisk Gin Fizz Cocktail

Du kan inte gå fel med detta klassiska gin fizz-cocktailrecept. Det är okomplicerat, fräscht, lätt och är en hit året runt. När vi köper club soda köper vi hellre den “natriumfria” flaskan.

Gör 1 drink

Du kommer behöva

2 uns (4 matskedar) gin

1/2 uns (1 matsked) färsk citronsaft

1 tsk strösocker

3 till 4 uns club soda

Citronskiva

Adam och Joannes tips

  • För en alkoholfri version, utelämna ginen och tillsätt mer club soda. Den lätt sötade citronsaften blandad med club soda är väldigt uppfriskande.

Om du gör det här receptet, ta ett foto och hashtagga det #toppratter.se — Vi älskar att se dina skapelser på Instagram och Facebook! Hitta oss: @toppratter.se

Näring per portion: Serveringsstorlek 1 drink / Kalorier 176 / Totalt fett 0g / Mättat fett 0g / Kolesterol 0 mg / Natrium 20 mg / Kolhydrat 7,7 g / Kostfiber 0g / Totalt socker 7g / Protein 0,1 g

FÖRFATTARE: Adam och Joanne Gallagher

Source link

Rate this post

Leave a Reply