Jag är säker på att det finns en variant av klassisk kycklingnudelsoppa som skulle kunna diskuteras som den bästa, eller att deras mormor bestämmer, men den här vackra lilla potten av tröst får säkerligen en tålig YAHOO från denna mamma. Jag kan inte räkna krukorna och skålarna med kycklingnudelsoppa som jag antingen har ätit eller gjort i mitt liv, men jag kan lägga hela mitt hjärta i denna kärlekskruka för det är vad det är. Min kärlek till mat är djup och lätt att följa, lätt att tillaga och stor på smak är precis vad ett bra recept ska leverera. Jag är inte en som glänser över ett recept för att bara få likes, och jag har blivit positivt överraskad av det verkliga djupet i smaken i denna lager och beredning.

En vit skål med klassisk kycklingnudelsoppa

Att låta de verkliga stjärnorna av ingredienser lysa här och en bra två timmar lång sjudning gav mig verkligen den smak jag hoppades få. Att använda riktiga äggnudlar från en italiensk delikatessbutik eller göra din egen pastina som anges i receptet är en utmärkt rekommendation.

Jag lade också till individuella blad av färsk spenat i varje skål eftersom soppan varma ur grytan vissnar dem till perfektion. Min tonåring gillar sin soppa tjockare på skeden, så för de som vill ha mer soppa, tillsätt mer lager under de kommande dagarna om det finns några rester. Jag tror dock inte att det blir några!

Source link

Rate this post

Leave a Reply