Denna krämiga pina colada med krossad ananas är gjord på rom, grädde av kokos och ananas, och kan inte vara enklare. Vi tycker också att den är ännu bättre än den klassiska.

Två pina coladas, garnerade med ett ananashjul och en hel ananas i närheten.

Denna sprudlande, krämiga pina colada är vad vi dricker hela sommaren. Den frysta drycken innehåller två typer av rom (ja, baby, två typer av rom!), grädde av kokos och ananas. Med en av dessa i handen kommer du inte ens ha något emot att fastna i regnet.–Angie Zoobkoff

Vanliga frågor om Pina Colada

Kan jag göra en pina colada utan mixer?

Nej. Ingredienserna i den här drycken måste blandas slät och isen måste vara perfekt pulveriserad. Om detta skulle serveras på klipporna, skulle din drink troligen innehålla ploppar av stelnad kokosnötsgrädde och ananasbitar överallt. Chunky, oaptitlig och omöjlig att dricka genom ett sugrör.

Kan färsk ananas användas istället för konserverad?

Ja, men du kan behöva lägga till en touch av sötningsmedel (som agavesirap) efter smak.

Vad är skillnaden mellan grädde av kokos och kokosmjölk eller grädde?

Kokosmjölk utvinns ur massan av kokosnöt. När den är kyld är fettlagret som bildas ovanpå kokosgrädde. Kokosgrädde är gjord av kokosgrädde, men den har tillsatt socker och har en mer sirapsliknande konsistens, vilket gör den idealisk för cocktails och desserter.

Krämig Pina Colada med krossad ananas

Två pina coladas, garnerade med ett ananashjul och en hel ananas i närheten.

Detta tropiska drinkrecept som har sitt ursprung i Puerto Rico är gjort med rom, grädde av kokos och ananas, och kunde inte vara enklare. Vi tycker också att den är ännu bättre än den klassiska.

Yvette Marquez-Sharpnack | Vianney Rodriguez

Prep 10 min

Total 10 min

  • Ställ in 2 cocktailglas i frysen för att kyla medan du gör drinken.

  • I en mixer, kombinera ananasjuice, grädde av kokos, ljus och mörk rom, kokosmjölk, krossad ananas och is och mixa tills det är slätt.

  • Häll pina colada mellan de 2 cocktailglasen. Om så önskas, garnera varje glas med en körsbärs- och ananasklyfta. Servera omedelbart.

Servering: 1dryckKalorier: 228kcal (11 %)Kolhydrater: 29g (10 %)Protein: 0,3g (1 %)Fett: 5g (8%)Mättat fett: 4g (25 %)Fleromättat fett: 0,03gEnkelomättat fett: 0,01gNatrium: 33mg (1 %)Kalium: 83mg (2 %)Fiber: 1g (4 %)Socker: 27g (30 %)Vitamin A: 13IUC-vitamin: 6mg (7 %)Kalcium: 26mg (3%)Järn: 0,2mg (1 %)

Recepttestares recensioner

Ursprungligen publicerad 21 juli 2017

#leitesculinaria på Instagram Om du gör det här receptet, ta ett foto och hashtagga det #LeitesCulinaria. Vi vill gärna se dina skapelser på Instagram, Facebookoch Twitter.

Source link

Rate this post

Leave a Reply