Denna kylda gurksoppa är perfekt för sommaren. Den är uppfriskande, örtbaserad, lätt och helt tillfredsställande. Jag var inte säker på vad tomaterna, salladslöken och nötterna skulle ge till festen men jag njöt verkligen av dem blandade i soppan.

Kyld gurksoppa i en blå och vit skål, toppad med röd paprika, salladslök och hackade pekannötter.

Superbekvämt – det här receptet går snabbt ihop, använder ingredienser som är lätta att hitta och värmer inte upp köket! Och du kan förbereda det mesta av receptet och städa upp medan gurka-yoghurtblandningen kyls.

Beroende på hur mycket yoghurt du använder kan detta vara en krämig sallad eller en soppa. Min hamnade någonstans i mitten och alla älskade den. Jag lägger till mer mynta nästa gång eftersom jag är ganska förtjust i den. Vi ersatte valnötterna med pekannötter. De var läckra. Det här kommer jag att göra hela sommaren.

Source link

Rate this post

Leave a Reply