Hej kompisar! Välkommen till min nya serie, en månatlig sammanfattning som låter dig veta vad vi har hållit på med.

Här är vad september kom på bordet!

Beroende på var du bor är det kallare vädret på väg. Jag är allt för de knapriga löven och mysiga tröjorna. I september var vår meny fylld med tröstande soppor, kassler och massor av höstgrönsaker som squash.

fötter som står på röda blad bär leopardmönstrade skor

Hollys septemberfavoriter

 • I september åkte jag till Sunriver, ELLER med en grupp bloggare för att lära mig lite och spendera tid med vänner. Sunriver är underbar och jag lärde mig mycket och hade en fantastisk tid med vänner! Vi åt några fantastiska enchiladas och hade en fantastisk måltid kl Lodge kök värd av Sunriver.
 • Jag hade turen att njuta av ett par fantastiska stora brädor från min vän Sandy från Reluctant Entertainer. Jag fick min egen underbara bräda just den här veckan och de är tillgängliga i Kanada nu också! Kolla även in Sandy’s ny bok härjag fick en smygtitt och jag tror att du kommer att älska recepten i den lika mycket som jag gör.
 • Lori från Recipe Girl gjorde detta otrolig avokadosallad som jag är helt besatt av och jag hade det mest fantastiska surdegsbröd från Laura of A Beautiful Plate!
 • Nu när hösten är här älskar jag mysiga tröjor och speciellt söta hyddar. En shacket är en tröja + jacka och supermysigt (jag har den här i beige och en annan jag hämtade i en butik).
 • I slutet av denna månad överraskade jag min bästis Dorothy från Galen för Crust för hennes födelsedag. En snabb resa till San Francisco var fylld av shopping, massor av mat och lite välbehövlig tid med någon jag älskar!

Nytt och anmärkningsvärt

Vi har jobbat hårt bakom kulisserna och vi ser verkligen fram emot ett par saker som lanseras inom en snar framtid! Här är vad som är nytt just nu.

Spara dina favoriter. För några månader sedan lanserade vi “spara” på SpendWithPennies vilket innebär att när du surfar runt kan du spara dina favoritrecept i din receptlåda och återkomma till dem! Bara klicka på det lilla hjärtat på sidan av sidan för att spara. Registrera dig med din e-post (det är gratis) så att du kan komma åt dem på vilken enhet, telefon eller dator som helst.

Spendera Med Pennies Måltidsplanerare Om du inte har haft en chans ännu, se till att kolla in Spendera med Pennies digital måltidsplan! Vi skickar en måltidsplan varje vecka och du kan dra och släppa dem hur du vill för att skapa måltidsplaner och inköpslistor! Lägg till dina egna recept eller sök i tusentals recept i vår databas.

en gryta skinka och potatissoppa

Vad vi äter just nu

Med svalare väder och pumpakrydda och allt trevligt njuter vi av massor av mysiga grytor och sopprecept.

PSL:er tillverkade hemma

händer som håller en pumpa krydda latte garnerad med kanel

En av de saker vi älskar bäst med hösten är Pumpkin Spice Lattes. Så smaskigt och så mysigt. Visste du att det är superenkelt att göra din egen hemma med mitt recept på Pumpkin Spice Latte?

jag använder riktig konserverad pumpa, varma mysiga kryddor och mjölk. Eventuellt mjölkalternativt arbete och ingen speciell utrustning eller espressomaskin behövs.

I Mitt Kök

 • Jag är besatt av airfryer, hittade äntligen en panorera som passar bra i min airfryer.
 • jag har denna air fryer, min favorit av de 8 märken jag har provat. Jag använder den varje dag till ett eller annat! (Om du är ny med luftfritering, se mina favoritrecept för nybörjare här).
 • Kunde inte leva utan detta kötthackarejag använder det hela tiden.

Vår Favoritrecept i september.

Har du provat en smörbräda än? Jag gjorde en här på Instagram! Det är som en charkbräda fast med smör (jag lade till rostad vitlök och annat gott). Jag gjorde en och ÄLSKADE den. Vi använde det överblivna smöret på pasta och till majskolvar. Så bra!

Din Favoritrecept i september.

Här är vad du kollade på i september! Denna söta goding har blivit mycket älskad och är det perfekta sättet att njuta av trädgårdszucchini!

Det här enkla klassiska receptet har gjorts många gånger den här månaden, är bra att göra i förväg, och det bästa av allt, det fryser som en dröm. Prova den här stekpannaversionen för en lite snabbare förberedelsetid!

 • Fler läsarfavoriter i september:

Ny SpendWithPennies-teammedlem

en svartvit hund med en rosa rosett

Vi har ett fantastiskt team här på SpendWithPennies som håller allt igång i toppform.

Jag skulle vilja presentera det senaste tillskottet till vårt team, vår kontorsvalp Emmy!! Hon är en havanais som går med sina bröder Jake och Sam och hon är ungefär 6 månader gammal. En sådan liten sötnos!

Vad vi ser fram emot i oktober.

Krisiga blad, pumpa i allt bakverk och mysiga kassler. Oktober är perfekt för stora skålar med varm godhet på alla sätt. Jag bränner fler ljus på hösten också, älskar de kryddade kaneltyperna just nu.

 • Räkna med att se några rotvegierecept den här månaden (tänk butternut squash och sötpotatis), en gryta du kommer att ÄLSKA, och några nya sätt att njuta av kyckling.
 • Vi har en handfull bakrecept på gång (inklusive ett fantastiskt bröd perfekt att hälla i smör och doppa i soppa).
 • Vi kommer naturligtvis att lägga till vår samling av sopprecept.

Berätta för oss i kommentarerna nedan vad du vill se i höst!

Glad pumpakryddsäsong! puss och kram

Source link

Rate this post

Leave a Reply