Denna långsamma kokare Mississippi grytstek receptet är så enkelt att göra.
En grytstek, lite sås (eller ett paket au jus mix), ranchdressingmix, pepperoncini-peppar och lite smör är allt som behövs för en lerkrukadstek som smälter i munnen.
Med bara 5 ingredienser går förberedelserna så snabbt och det är utsökt varje gång.

Vad är Mississippi Pot Roast?
Det finns goda skäl till att detta recept har tagit över internet! Mississippi Pot Roast kommer från den södra hemkocken Robin Chapman, som ville finjustera ett recept som börjar med italiensk dressing. Den publicerades i New York Times och resten är historia.
En läcker Crock Pot-stek
- Ingen kan missa en mör, saftig Mississippi-stek som gör sin egen sås.
- Bara 5 ingredienser betyder att förberedelsen också är en cinch.
- Eftersom den är gjord i en långsam spis är det här enställ in det och glöm det!‘ typ av måltid, det kan inte vara enklare!
- Den kan göras i förväg och fryser också bra.
- Servera med skivat bröd för att göra smörgåsar eller middagsrullar till sliders! Glöm inte några extra skivade pepperoncini på sidan!

Ingredienser och variationer
Biffstek – Precis som en vanlig ugnsstek, välj en stek som har fin marmorering genomgående för bästa smak. Jag älskar chuckstek men andra bra alternativ är rundstek eller rumpstek. Fläskstek funkar också i detta recept!
Kryddor – Kombinationen av torr ranchdressingmix och au jus-såsblandning ger massor av smak. Om du föredrar, hoppa över paketet och gör din egen ranchdressing (eller till och med bara lägg till ranchdressingens kryddor).
Pepperoncini paprika – Den hemliga ingrediensen som mjukar köttet och ger det en pigg smak! Även om de är kryddiga ur burken, tycker jag inte att det här receptet är kryddigt.
Smör – För, ja… det är smör. Medan vissa använder mer, tycker jag att hälften av en smörsticka är gott. Du kan byta ut den mot lite överblivet baconfett för en rökig smak.
Variationer – Denna stek är fantastisk med tillsatta grönsaker som morötter, selleri eller lök.

Hur man gör Mississippi Pot Roast
Lågt och långsamt är vägen att gå för att få aptitretande, mört kött som bara faller isär!
- Bryn köttet på båda sidor och överför det till en långsam spis.
- Tillsätt pepperoncinijuice och strö kryddningen ovanpå steken. Toppa med smörklickar. Täck över och koka tills gaffeln är mjuk.
- Strimla med ett par gafflar och servera över potatis, ris eller till och med på en rostad rulle!
Hollys tips
- Bryn steken i en stor stekpanna för extra smak. Om du vill kan du hoppa över detta steg även om det ger lite extra smak.
- Bli inte frestad att lägga till extra vätska, saften från steken och smöret kommer att se till att det finns gott om sås!
- Du kan tillaga detta i en holländsk ugn också, följ mina tillagningstider för grytstek.
- Såsen kan tjockna om du vill. Blanda 1 msk majsstärkelse med 1 msk vatten och vispa ner det i droppet. Låt koka i 10 minuter eller tills det tjocknat.

Vad ska man servera till Mississippi Pot Roast?
Mississippi-grytstek är så gott när det är högt i en hoagierulle garnerad med nyskivad pepperoncini. Eller servera den som en huvudrätt över vitlöksrostad potatismos, äggnudlar eller ris eller för att suga upp alla dessa salta juicer!
Håll det keto med en lågkolhydratsida som mosad blomkål eller blomkålsris.
Läckra nötstek recept
Älskade din familj detta Mississippi Pot Recept? Lämna oss ett betyg och en kommentar nedan!

Mississippi grytstek
Oavsett om du gör detta recept i en CrockPot eller i ugnen, är Mississippi-grytstek en saftig, saftig och smakrik stek.
Bryn stek i en panna på medelhög värme, ca 5 minuter per sida.
Placera steken i botten av en långsam spis och tillsätt pepperoncinijuice. Strö över ranchmix och såsmix.
Tillsätt paprika och skivat smör på toppen av långsamkokaren. Koka på låg 8-10 timmar eller tills gaffeln är mjuk.
Strimla steken med en gaffel och blanda ner den i saften.
Servera över potatismos eller ris.
Kalorier: 481 | Kolhydrater: 4g | Protein: 44g | Fett: 32g | Mättat fett: 15g | Kolesterol: 172mg | Natrium: 668mg | Kalium: 772mg | Fiber: 1g | Socker: 1g | Vitamin A: 232IU | C-vitamin: 6mg | Kalcium: 40mg | Järn: 5mg
Näringsinformation som tillhandahålls är en uppskattning och kommer att variera beroende på tillagningsmetoder och märken av ingredienser som används.
© SpendWithPennies.com. Innehåll och fotografier är upphovsrättsskyddade. Att dela med sig av detta recept är både uppmuntrat och uppskattat. Det är strängt förbjudet att kopiera och/eller klistra in fullständiga recept på sociala medier. Se min policy för fotoanvändning här.
Mississippi Pot Roast recept som ursprungligen utvecklades av Robin Chapman, Ripley, MS.




Source link