Hawaiian pulled pork nachos…krispiga tortillachips toppade med mört pulled pork, massor av smält ost, pintobönor, sauterade paprika och en krämig pina coladasås! Det är vad varje nachos recept borde vara!

Oavsett om du äter dem som en aptitretare på speldag eller en snabb vardagsmat, dessa nachos kommer att slukas av alla människor. Mina barn tror att de har dött och kommit till himlen när de får äta chips till middag!
Detta fläsk nachos recept kommer att slå av dig stövlarna. Faktum är att de förmodligen kommer att slå dig naken. Och det kommer att vara värt det. De är de bästa dang nachos jag någonsin har haft. NÅGONSIN. Och det säger mycket för jag trodde verkligen att vi älskade våra italienska nachos med kyckling, wontons och den där smaskiga alfredosåsen…mmmmmm. Men allvarligt, dessa skakade vår värld.

Ingrediens till Pulled Pork Nachos
Här är vad du behöver för att göra detta nachosrecept:
- Fläskrumpa: 3-4lbs, om du har överbliven pulled pork från kvällen innan så fungerar det perfekt
- Pinto bönor: avrunna och sköljda och genomvärmda i en kastrull på spishällen
- Colby Jack Cheese: du kan verkligen använda vilken ost du vill, men colby jack har en så läcker smak för nachos och blir så krämig och smältande
- Tostitos Scoop Chips: Jag älskar att använda skopor eftersom de gör de perfekta nachobitarna, men du kan använda vilken typ av tortilla som du föredrar.
- Mini söt paprika: Jag gillar att hacka dem i tunna strimlor och sedan fräsa dem.
- Olivolja: hjälper till att fräsa paprikan
- Pina Colada sås: se receptet nedan…så krämig med den perfekta blandningen av ananas och kokos!
- Andra pålägg: Du kan ladda upp dessa så mycket eller så lite du vill. Lägg gärna till fler pålägg som tomater, tärnad rödlök, färska ananasbitar, hackad koriander, gräddfil, guacamole, svarta oliver, jalapenos m.m.
Till Pina Colada-såsen
- Krossad ananas: Se till att den är krossad och inte godbitarna eller bitarna och du behöver inte dränera den. Du vill ha den där smaskiga juicen där för smak!
- Cream Of Coconut: Du kan hitta detta genom margaritablandningar och alkohol. Det är oftast i en burk.
- Gräddfil: skapar krämigheten för såsen, du kan ersätta vanlig grön yoghurt om du vill
Måtten för alla ingredienser och instruktionerna för att göra detta recept finns alla i receptkortet i slutet av detta inlägg. Du kan också spara eller skriva ut receptet därifrån. Om du sparar den kommer den att sparas i “My Recipe Box” som du kan komma åt från det övre högra hörnet på vilken sida som helst på bloggen. Så bekvämt!

Vilket är det bästa Pulled Pork?
Dessa nachos, är superenkla att göra, och jag älskar att man kan göra en färsk stek eller bara använda rester från middagen kvällen innan. BOO-YAH. Vi har inkluderat ett recept för att göra pulled pork här, men du kan också använda överblivet kalua-fläsk eller världens bästa Carolina pulled pork. Jag är partisk men om du har tid att göra Carolina pulled pork eller vår rökta version så är det GETEN pulled pork recept!
Om du verkligen vill spara tid kan du också bara köpa redan kokta carnitas eller pulled pork från mataffären. Costco har en fantastisk pulled pork som du bara behöver värma upp.
Vad är ett bra substitut för Pintobönor i ett Nachos-recept?
Stora nordliga bönor kan användas i alla recept som kräver pintobönor.
Vilken är den bästa osten att använda för Nachos?
Vi älskar colby jack för detta recept, men cheddar fungerar lika bra. Monterrey-jack är också ett bra alternativ.

Bästa sättet att lagra Nachos
Jag är faktiskt lite konstig med nachos. Jag gillar inte att min är hög som du ser på de här bilderna…haha! Du förstår, jag vill att varje chip ska vara den perfekta tuggan. Många nachos (bollplank, du vet att jag älskar dig, men du är helt skyldig till detta) är fantastiska för de första tuggan, men när du tar dig in i dem är det andra och nedersta lagret alltid helt torra! SÅ LAMT.
Så jag lägger ut alla mina skopor och fyller var och en med den perfekta biten. Jisses, de är seriöst så smaskiga. MMMMMM. Buuuuuuuut, det skulle fotografera riktigt konstigt, så gå med scoops-tekniken om du vill eller gå med lagerhögtekniken. De kommer alla att bli läckra! Om du gör den skiktade högen, se bara till att inga marker lämnas nakna!
Hur länge man bakar nachos
Att baka nachos går supersnabbt! Använd stekningsinställningen på din ugn och skjut pannan på det översta gallret. Jag lämnar den där i bara 1-3 minuter. Du vill ha den precis tillräckligt lång för att smälta osten och få en touch av gyllenbrun på kanterna av de exponerade chipsen. Gå inte bort från ugnen! Jag kan inte ens berätta hur många gånger jag har bränt en perfekt panna nachos! Tragisk!
Vad ska man servera med nachos
Jag nämnde tidigare att du kan använda det här nachosreceptet som förrätt eller som huvudrätt. När vi har detta för en snabb och lätt vardagsmat, jag brukar inte göra något annat med det. Med alla läckra lager täcker du verkligen alla baser för en väl avrundad måltid.
Om du vill ha en tillbehör till den, kan du skiva en färsk ananas för att passa Hawaii-temat. Eller ännu bättre, grillad ananas…yummmmm!
Om du vill ha ett par andra aptitretare som skulle komplettera dessa hawaiianska fläsk-nachos, prova våra hamburgare i hawaiiansk kalkon, baconlindad avokado eller sötsur köttbullar.

Förvaring av Nachos
Den tråkiga nyheten är att nachos inte lagras bra när de väl har satts ihop. Chipsen blir blöt och det finns få saker som är värre än ett blött chips! Så det är bäst att bara göra det du tror kommer att ätas. Du kan göra fläsket och fräsa paprikan upp till 3 dagar i förväg och förvara dem separat. Heck, du kan till och med riva osten och förvara den i en ziplock-påse. Sedan är det bara att montera ihop allt rätt innan du sätter in det i ugnen.
Hur man återuppvärmer Nachos
Om du slutar med några rester, värm inte i mikron eftersom chipsen blir mjuka och blöta. Blah!
Du kan lägga nachos i en ugnssäker panna och steka i cirka 1-3 minuter för att värma dem och hålla chipsen knapriga.

En framgångsrik nachos recept handlar om balans och att ha rätt förhållande mellan chips och pålägg. Detta pina colada Hawaiian version har den perfekta balansen mellan chips till pulled pork till ost till bönor till paprika och toppa det hela med det pina colada sås är WOW…bara WOW!
Fler Nacho-recept att prova:
Beskrivning
Hawaiian pulled pork nachos…krispiga tortillachips toppade med mört pulled pork, massor av smält ost, pintobönor, sauterade paprika och en krämig pina coladasås! Det är vad varje nachos recept borde vara!
För Nachos
- 1 Fläskrumpa, 3-4 pund
- 2 Burkar Pinto bönor, 15 oz. dränerad och sköljd och genomvärmd
- 1/2 lb Colby Jack Cheese
- 1 Väska Tostitos Scoop Chips, 15 oz
- 1 Väska Mini söt paprika, hackad
- Olivolja
- Pina Colada sås, se recept nedan
- Övrigt pålägg efter önskemål, såsom tomater, tärnad rödlök, färska ananasbitar, hackad koriander, gräddfil, guacamole, svarta oliver, jalapenos, etc.
Till Pina Colada-såsen
Till såsen
-
Tillsätt alla ingredienser till en blandning och mixa tills det är blandat och krämigt.
8 oz krossad ananas, 1/3 kopp grädde kokos, 3 matskedar gräddfil
-
Avsätta.
För Nachos
-
Värm en stor stekpanna till medelvärme med en snurra olivolja. När oljan skimrar, tillsätt paprikan och fräs tills den är mjuk.
Olivolja, 1 påse Mini Sweet Peppers
-
Värm ugnen till Stek.
-
Lägg upp chipsen på en bakplåtspappersklädd plåt eller folie.
1 påse Tostitos Scoop Chips
-
Lägg lite av det kokta fläsket i varje chips, toppat av bönor, pina coladasås, ost och paprika. Lägg till andra pålägg här efter önskemål.
2 burkar Pintobönor, 1/2 lb Colby Jack Cheese, Pina Colada sås
-
Sätt in i ugnen i 1-3 minuter eller tills osten är sliskig.
-
Toppa med återstående önskade kalla toppings (dvs guac, gräddfil, etc) Njut!
För att värma upp: Sätt in i en 275 graders ugn i 5 minuter, eller tills den är knaprig och varm.
Kalorier: 514kcal
rekommenderade produkter
