Pulled pork grillad ost. (Du ändrade precis dina planer för vad du ska göra i helgen bara genom att nämna den här smörgåsen, eller hur? Det är okej. Det har hänt oss också.)

Anpassad från Matt Moore | Söderns bästa rumpor | Oxmoor House, 2017

Pulled pork grillad ost är löjligt lätt att göra, barnvänlig, galet läcker och ett fantastiskt sätt att använda upp extra pulled pork-rester från den grillen. Men om vi ska vara ärliga, skulle vi gärna röka en sats pulled pork bara för att göra den här smörgåsen. Fål fri att gussa upp den med en ost som inte kommer i krympförpackade skivor. Se det som ett smörgåsäventyr.–Angie Zoobkoff

KAN JAG GÖRA DETTA I FÖRE TID?

Dessa smörgåsar är perfekta för tailgating men om du inte vill ställa in din rökare kvällen innan, är du fri att börja med ditt fläsk som redan är rökt. Rök själv några dagar i förväg eller plocka upp en från din favoritbar. Därifrån är det bara att kasta ner din stekpanna på grillen och börja jobba.

  • I en gjutjärnspanna eller stek på medelvärme, smält smöret. Lägg bullhalvorna, med snittsidan uppåt, i stekpannan. Lägg 1 ostskiva på varje bullhalva. Toppa den nedersta bullhalvan med pulled pork. Använder en spatel, lägg den översta bullhalvan, ostsidan nedåt, på den andra sidan som är toppad med pulled pork. Koka, vänd då och då och tryck försiktigt på smörgåsen med spateln tills osten smält, ca 5 minuter.
  • Servera omedelbart. Glöm inte servetter.

Servering: 1 smörgåsKalorier: 586 kcalKolhydrater: 43 gProtein: 26 gFett: 35 gMättat fett: 18 gFleromättat fett: 2 gEnkelomättat fett: 7 gTransfett: 1 gKolesterol: 121 mgNatrium: 1594 mgKalium: 113 mgFiber: 1 gSocker: 20 gVitamin A: 917 IUC-vitamin: 3 mgKalcium: 573 mgJärn: 3 mg

Näringsinformation beräknas automatiskt, så bör endast användas som en uppskattning.

Recept © 2017 Matt Moore. Foto © 2017 Time Inc. Books. Alla rättigheter förbehållna.


Recepttestares recensioner

Den här grillade osten från pulled pork var en hit med min familj. Det var lätt att ta emot specialbeställningar för den här måltiden – en av mina killar ville ha rak ost, en ville ha allt kött, och vi andra njöt av ost och pulled pork-kombinationen. Detta är ett fantastiskt sätt att servera en snygg grillad ost eftersom hamburgerbullen håller rejäla ingredienser, som pulled pork, väl inneslutna.

Jag använde en spisgrillpress för att få fina grillmärken på alla sidor. Detta var fantastiskt serverat med slaw från pulled pork tacos-receptet samt doppad i vinägerbarbecuesåsen för extra pigg.

Efter att ha vuxit upp i Memphis är pulled pork en stapelvara i min frys. Således gjorde detta recept på grillad ost med pulled pork en enkel arbetskvällsmiddag. Tillagningen gick snabbt, receptet var lätt att följa och resultatet blev en mättande smörgås. Eftersom receptet utvecklades för barn var användningen av amerikansk ost lämplig; för mig själv skulle jag föredra ost med lite mer bett. Kanske skulle mitt nästa försök vara med en vit cheddar. Eftersom fläsket jag hade i frysen var relativt intetsägande tillsatte jag lite vinägerbarbequesås.

Enkelt men ändå dekadent. Jag använde salt-och-peppar rökt pulled pork, plastinpackad amerikansk ost och hemgjorda, kuddiga hamburgerbullar. Inget behov av att såsa det, balansen är lysande.

Source link

Rate this post

Leave a Reply