Detta Pumpkin Cookies-recept har en supermjuk, pumpasocker-kakabas och toppar kakan med en läcker enkel cream cheese-frosting! Dessa enkla pumpakakor gör den perfekta höstkakan!

Frostad pumpakaka

Recept på pumpakakor!

Det börjar likna hösten här mycket!

Ungefär…

Okej, löven förändras inte ganska ännu, och det är det fortfarande ganska varmt ute, men barnen är tillbaka i skolan, Halloween-dekorationer börjar pryda skyltfönster, och Instagram är fullproppad med överfiltrerade snapsar av Pumpkin Spice Lattes (eller PSLs, som de coola barnen syftar på dem). Så för mig är vi redo att ta med höstens godsaker! Och vad är mer festligt eller höst-lämpligt än kakor gjorda med pumpa? Det här receptet på pumpakakor passar till räkningen.

Massor av frostade pumpakakor och ett litet fat med strössel

Hur man gör dessa enkla pumpakakor

Istället för en vanlig smörkräm för frostingen kräver detta läckra pumpakakorrecept en generös virvel av cream cheese frosting. Jag lägger bara en nypa (faktiskt 2 matskedar) farinsocker till cream cheese frostingen, vilket ger lite extra rikedom och hjälper till att behålla en definitivt höstlig smak i varje tugga,

Dessa pumpakakor är lätta att göra, men degen kräver minst 30 minuters kylning i kylen, annars blir degen för klibbig att rulla. Om ditt kök är särskilt varmt kan det snabbt bli klibbigt igen, så var inte rädd för att ställa tillbaka det i kylen för extra kylningstid eller arbeta in lite mer mjöl om det behövs för en mer rullbar deg!

Frostade pumpakakor på en vit platta

Som pumpasockerkakor

Detta pumpakakorrecept är perfekt för alla höstfester. Laddade med pumpasmak, dessa enkla pumpakakor är vackert mjuka och smakrika. Frostade pumpakakor är det perfekta sättet att välkomna den föränderliga säsongen.

De påminner mig lite om de där Lofthouse sockerkakorna du kan köpa i snabbköpet, bara dessa har mycket djupare smaker av pumpa, farinsocker och vanilj (och naturligtvis bara en antydan till pumpakrydda).

pläterade frostade pumpakakor

5 från 2 röster↑ Klicka på stjärnor för att betygsätta nu!
Eller för att lämna en kommentar, Klicka här!

Frostade pumpakakor

Dessa frostade pumpakakor är så mjuka och fuktiga och toppade med en läcker och enkel frosting

Förberedelsedags 20 minuter

Tillagningstid 12 minuter

Kyla 30 minuter

Total tid 32 minuter

  • Grädde smör, socker och pumpapuré på medelhög hastighet i en stavmixer eller med en stavmixer tills det är väl blandat

  • Tillsätt ägg och äggula, vispa tills det blandas. Rör ner vaniljextrakt.

  • Vispa ihop mjöl, majsstärkelse, pumpakrydda och salt i en separat medelstor skål.

  • Rör gradvis (med mixer på medel-låg hastighet) ner den torra blandningen i de våta ingredienserna, pausa då och då för att skrapa ner sidorna av skålen för att säkerställa att alla ingredienser är väl kombinerade.

  • Överför degen till kylskåpet och låt svalna i 30-45 minuter.

  • Strax innan degen har svalnat klart, förvärm ugnen till 350°F och förbered bakplåtspapper genom att fodra dem med bakplåtspapper.

  • Ta ut degen ur kylen och rulla till staplande 1 ½ msk stora bollar.

  • Använd den (rena) botten av ett glas eller en måttbägare för att trycka ner tills kakorna är cirka ½” tjocka.

  • Lägg på en plåt med minst 2″ mellanrum och grädda i 350°F i 12-13 minuter.

  • Låt kakorna svalna helt på en plåt innan de frostas.

Cream Cheese Frosting

  • Vispa ihop färskost, smör och farinsocker i en stavmixer försedd med en skoveltillbehör (eller använd en elektrisk mixer och en stor skål).

  • Rör i vaniljextrakt och salt och skrapa sedan ner sidorna och botten av skålen och vispa kort en gång till för att säkerställa att alla ingredienser är väl kombinerade.

  • Rör gradvis, med mixern på låg hastighet, strösocker i glasyren tills den är helt kombinerad (pausa då och då för att skrapa ner sidorna och botten av skålen).

  • När kakorna har svalnat helt, bred glasyr över kakornas toppar och dekorera omedelbart med strössel.

  • Se till att alla ingredienser är i rumstemperatur.
  • Se till att kyla degen annars blir smeten för kladdig.
  • Om ditt kök är varmt och degen blir klibbig under förberedelsen, ställ tillbaka den i kylen.
  • Låt färskosten komma till rumstemperatur medan du gör kakdegen.
  • Farinsocker löser sig snabbt när det mikrovågs i cirka 30 sekunder innan det tillsätts i mixerskålen.

Kylda kakor kan frysas (frostade eller ofrista) i en påse med dragkedja eller en lufttät behållare i upp till 8 veckor. Om de är frostade, separera lagren av kakor med bakplåtspapper.

5 från 2 röster↑ Klicka på stjärnor för att betygsätta nu!
Eller för att lämna en kommentar, Klicka här!

Kalorier: 241 | Kolhydrater: 34g | Protein: 2g | Fett: 10g | Mättat fett: 6g | Kolesterol: 39mg | Natrium: 156mg | Kalium: 55mg | Socker: 23g | Vitamin A: 985IU | C-vitamin: 0,2mg | Kalcium: 23mg | Järn: 0,8mg

Näringsinformation som tillhandahålls är en uppskattning och kommer att variera beroende på tillagningsmetoder och märken av ingredienser som används.

Kurs Efterrätt
Kök amerikansk

Du kanske också gillar

Pumpkin Pie Cheesecake Dessert Shooters

Pumpapaj shooter med vispad grädde på toppen i ett litet glas

Pumpapajkakor

pumpa paj kakor i en bunt med en bit ut

Tuggiga pumpakakor

Pumpakakor





Source link

Rate this post

Leave a Reply