Letar du efter ett gott och enkelt dipprecept?

Denna varma Reuben-dipp förvandlar en klassisk smörgås till en krämig, ostliknande dipp med massor av smält schweizisk ost, syrlig surkål och corned beef i en färskostbas.

Du kommer inte att tro hur lätt det är att piska upp!

Reuben Dip i en vit skål

En doppbar Ruben

  • Reuben dip är en perfekt aptitretare för fester, speldagar eller St. Patrick’s Day.
  • Det är superlätt att göra. Blanda bara alla ingredienser och grädda i ugnen.
  • Denna dipp har alla de läckra smakerna av en klassisk Reuben-smörgås med corned beef, surkål, schweizisk ost och Thousand Island-dressing.
  • Du kan enkelt anpassa dippen efter din smak genom att lägga till extra ingredienser som tärnad lök, hackad pickles eller till och med baconbitar.
  • Du kan kombinera det med rostat rågbröd (eller pumpernickel), kex, grönsaker eller pitabröd. Eller, låt oss vara verkliga, bara ta en sked.
Reuben Dip ingredienser inklusive surkål, dressing, färskost, gräddfil, corned beef, schweizisk ost, kumminfrön

Ingredienser till Reuben Dip

Basen – En blandning av färskost, gräddfil och Thousand Island (eller rysk) dressing skapar en krämig och syrlig smak. Om du inte har Thousand Island-dressing kan du ersätta majonnäs och lägga till en liten mängd ketchup och relish.

Corned Beef – Deli-skivad corned beef är lätt tillgänglig. Jag frågar alltid i delikatessdisken om de kan skiva det extra tjockt för denna dipp. Överbliven corned beef strimlas eller tärnas och används på plats.

Surkål – Surkål är en syrlig och syrlig fermenterad kål, och den kan köpas i nästan vilken mataffär som helst. Se till att rinna av och krama ordentligt, så att dippen inte blir rinnig.

Ost – Schweizisk ost ger smak, medan mozzarella gör den krämig och balanserar ut smakerna.

Hur man gör Reuben Dip

  1. Rör ihop färskost, gräddfil och dressing med en mixer.
  2. Tillsätt resterande ingredienser och rör om (enligt receptet nedan).
  3. Bred ut i en ugnsform, strö över ost och grädda.
Reuben Doppa i ett fat med en sked

Reuben Dip Tips

  • Låt rinna av och krama ur surkålen riktigt bra så att dippen inte blir rinnig.
  • Använd en stavmixer för att göra färskosten extra fluffig. Detta kommer att göra dippen lätt att ösa upp utan att ta sönder dina chips eller dippers.
  • Förbered detta Reuben-dopp upp till 24 timmar i förväg. Om den görs i förväg kan den behöva lite extra gräddningstid.
  • Servera den med bröd, kex eller rågchips. Om du har lågkolhydratgäster, servera med gurka, morötter eller selleristänger.
  • Reuben dip kan hållas varm i en liten långsam spis eller crockpot mini för servering.
  • Förvara rester i kylen i upp till 5 dagar. Värm upp i mikrovågsugnen.

Älskade du det här Reuben Dip-receptet? Var noga med att lämna ett betyg och en kommentar nedan!

Reuben Dip i en vit skål

5 från 19 röster↑ Klicka på stjärnor för att betygsätta nu!
Eller för att lämna en kommentar, Klicka här!

Ruben Dip

Denna Reuben-dipp är en ostliknande krämig dip med alla smaker av din favorit-Reuben Sandwich.

Förberedelsedags 10 minuter

Tillagningstid 20 minuter

Total tid 30 minuter

  • Värm ugnen till 375°F.

  • I en medelstor skål, med hjälp av en stavmixer, vispa färskost, gräddfil och dressing på medelhastighet tills det är fluffigt.

  • Tillsätt surkål, corned beef, schweizisk ost, mozzarellaost och kummin om du använder det.

  • Bred ut i en 2 qt ugnsform.

  • Strö ost och persilja ovanpå. Grädda i 18-22 minuter eller tills osten smält och gyllenbrun.

  • Låt rinna av och krama ur surkålen riktigt bra så att dippen inte blir rinnig.
  • Använd en stavmixer för att göra färskosten extra fluffig. Detta kommer att göra dippen lätt att ösa upp utan att ta sönder dina chips eller dippers.
  • Förbered detta Reuben-dopp upp till 24 timmar i förväg. Om den görs i förväg kan den behöva lite extra gräddningstid.
  • Servera den med bröd, kex eller rågchips. Om du har lågkolhydratgäster, servera med gurka, morötter eller selleristänger.
  • Reuben dip kan hållas varm i en liten långsam spis eller crockpot mini för servering.

Kalorier: 201 | Kolhydrater: 5g | Protein: 7g | Fett: 17g | Mättat fett: 8g | Kolesterol: 46mg | Natrium: 401mg | Kalium: 107mg | Socker: 2g | Vitamin A: 465IU | C-vitamin: 5.2mg | Kalcium: 153mg | Järn: 0,7mg

Näringsinformation som tillhandahålls är en uppskattning och kommer att variera beroende på tillagningsmetoder och märken av ingredienser som används.

Kurs Aptitretare
Kök amerikansk
Reuben Doppa ingredienser i en skål med skrift
Reuben Doppa i ett fat med en titel
Reuben Doppa i ett fat med en sked och skriva
Reuben Dip ingredienser och Reuben Dip i ett fat med skrift





Source link

Rate this post

Leave a Reply