Det finns inget som en fantastisk Reuben Sandwich året runt och speciellt på St Patrick’s Day!

Skivor av rågbröd toppas med smält schweizisk ost, syrlig surkål, dressing och massor av skivad corned beef. Den tillagas i en stekpanna (grillad oststil) tills den är knaprig och rostad!

Jag älskar att göra Reuben-mackor hemma, det är en av min mans favoritmackor!

staplade reubensmörgås på en tallrik

En perfekt smörgås i delikatessstil

En Reuben-smörgås är ett bra sätt att njuta av överbliven corned beef från din Saint Patrick’s Day-middag, eller bara ett läckert tillskott till din veckomeny, när som helst på året!

Vad är en Reuben Sandwich? Ursprunget till Reuben-smörgåsen kan spåras tillbaka till runt 1920-talet, men det finns fortfarande en debatt om vem som uppfann dem. Oavsett vem som skapat den är det en favoritmacka genom tiderna!

En traditionell Reuben-smörgås är gjord på rågbröd med Thousand Island Dressing (eller rysk dressing), schweizisk ost, surkål och naturligtvis corned beef.

För den ultimata cornedbeef-smörgåsen, hoppa över delikatessen och gör din egen corned beef med långsam kokare. Det är nästan enkelt att göra och du kan skippa kålen och grönsakerna om du föredrar det. Dessutom kommer du att ha massor av rester för att göra detta smörgåsrecept ännu bättre!

Ingredienser i en Reuben Sandwich

Klä på sig – Vi älskar att använda Thousand Island-dressing på en Reuben-smörgås men du kan också prova pepparrotssås för en liten kick.

Surkål Använd surkål i burk eller burk, men se till att pressa den ordentligt så den inte gör smörgåsen blöt.

Corned Beef Du kan använda butiksköpt, deli eller överbliven hemlagad corned beef. Tjockare skivor av värmd överbliven corned beef fungerar särskilt bra, du kan be dem skära den tjockare vid delikatessdisken. Om du föredrar det kan du använda pastrami istället.

Schweizisk ost Lägg schweizerost på brödet när du gör smörgåsarna så det smälter när smörgåsen värms upp. Om du inte är ett fan av schweizisk ost, prova att använda cheddar, mozzarella eller någon annan typ av ost du har till hands!

För att göra en snabb Thousand Islandkombinera följande i en liten skål:

1/4 kopp majonnäs, 1 matsked vardera ketchup och söt gurka, 1/8 tesked lökpulver och en skvätt Worcestershire. Så enkelt!

öppen reubensmörgås i en stekpanna

Hur man gör en Reuben-smörgås

Att göra klassiska Reuben-mackor är enkelt, lite som att göra en grillad ostmacka.

  1. Smöra ena sidan av varje brödskiva.
  2. Bred dressing på varje sida av smörgåsen (på insidan) och toppa med en skiva schweizerost, corned beef och surkål. Lägg smörsidan nedåt i en stekpanna.
  3. Koka tills brödskivorna är gyllene och njut!

Servera med extra dressing för doppning, en sida av coleslaw och, naturligtvis, dillgurka.

PROFFSTIPS: Om du laddar din smörgås med mycket kött eller använder tjock corned beef, värm upp cornedbeef först.

hälften av en reubensmörgås på en träplatta

Fler sätt att njuta av Corned Beef

staplade reubensmörgås på en tallrik

5 från 26 röster↑ Klicka på stjärnor för att betygsätta nu!
Eller för att lämna en kommentar, Klicka här!

Min favorit Reuben Sandwich

Det finns inget som en stor Reuben Sandwich. Smält schweizerost, syrlig surkål och corned beef mellan lagren av rågbröd!

Förberedelsedags 10 minuter

Tillagningstid 10 minuter

Total tid 20 minuter

  • Smör varje brödskiva. Lägg 4 skivor, med smörsidan nedåt, på bordet eller en skärbräda.

  • Bred ut skivorna med 1 msk dressing och toppa med 1 skiva ost (eller mer efter smak), ¼ av surkålen och ¼ av corned beef.

  • Bred ut resterande dressing på den andra brödbiten och lägg ovanpå smörgåsen med smörsidan utåt.

  • Lägg i en stekpanna på medelhög värme och koka tills de är precis gyllene och knapriga. Vänd och stek på resterande sida.

  • Skär i hälften och servera med extra dressing för doppning.

Om du laddar din smörgås med mycket kött eller använder tjock corned beef, tycker jag det är bäst att värma cornedbeef först. Detta säkerställer en varm smörgås utan att brödet bränns.
För en fin krispig exteriör, prova att använda majonnäs istället för smöret på utsidan av brödet.

Kalorier: 697 | Kolhydrater: 38g | Protein: 32g | Fett: 46g | Mättat fett: 20g | Fleromättat fett: 5g | Enkelomättat fett: 16g | Transfett: 1g | Kolesterol: 123mg | Natrium: 2458mg | Kalium: 558mg | Fiber: 5g | Socker: 7g | Vitamin A: 654IU | C-vitamin: 36mg | Kalcium: 341mg | Järn: 4mg

Näringsinformation som tillhandahålls är en uppskattning och kommer att variera beroende på tillagningsmetoder och märken av ingredienser som används.

Kurs Middag lunch
Kök amerikansk
pläterad My Favorite Reuben Sandwich med skrift
Min favorit Reuben Sandwich med pickles och en titel
närbild av My Favorite Reuben Sandwich på en tallrik med en pickle och en titel
matlagning My Favorite Reuben Sandwich och pläterad med skrift

Letar du efter smörgåsrecept? Här är våra favoriter!





Source link

Rate this post

Leave a Reply