Det finns inget som en fantastisk Reuben Sandwich året runt och speciellt på St Patrick’s Day!
Skivor av rågbröd toppas med smält schweizisk ost, syrlig surkål, dressing och massor av skivad corned beef. Den tillagas i en stekpanna (grillad oststil) tills den är knaprig och rostad!
Jag älskar att göra Reuben-mackor hemma, det är en av min mans favoritmackor!

En perfekt smörgås i delikatessstil
En Reuben-smörgås är ett bra sätt att njuta av överbliven corned beef från din Saint Patrick’s Day-middag, eller bara ett läckert tillskott till din veckomeny, när som helst på året!
Vad är en Reuben Sandwich? Ursprunget till Reuben-smörgåsen kan spåras tillbaka till runt 1920-talet, men det finns fortfarande en debatt om vem som uppfann dem. Oavsett vem som skapat den är det en favoritmacka genom tiderna!
En traditionell Reuben-smörgås är gjord på rågbröd med Thousand Island Dressing (eller rysk dressing), schweizisk ost, surkål och naturligtvis corned beef.
För den ultimata cornedbeef-smörgåsen, hoppa över delikatessen och gör din egen corned beef med långsam kokare. Det är nästan enkelt att göra och du kan skippa kålen och grönsakerna om du föredrar det. Dessutom kommer du att ha massor av rester för att göra detta smörgåsrecept ännu bättre!
Ingredienser i en Reuben Sandwich
Klä på sig – Vi älskar att använda Thousand Island-dressing på en Reuben-smörgås men du kan också prova pepparrotssås för en liten kick.
Surkål – Använd surkål i burk eller burk, men se till att pressa den ordentligt så den inte gör smörgåsen blöt.
Corned Beef – Du kan använda butiksköpt, deli eller överbliven hemlagad corned beef. Tjockare skivor av värmd överbliven corned beef fungerar särskilt bra, du kan be dem skära den tjockare vid delikatessdisken. Om du föredrar det kan du använda pastrami istället.
Schweizisk ost – Lägg schweizerost på brödet när du gör smörgåsarna så det smälter när smörgåsen värms upp. Om du inte är ett fan av schweizisk ost, prova att använda cheddar, mozzarella eller någon annan typ av ost du har till hands!

Hur man gör en Reuben-smörgås
Att göra klassiska Reuben-mackor är enkelt, lite som att göra en grillad ostmacka.
- Smöra ena sidan av varje brödskiva.
- Bred dressing på varje sida av smörgåsen (på insidan) och toppa med en skiva schweizerost, corned beef och surkål. Lägg smörsidan nedåt i en stekpanna.
- Koka tills brödskivorna är gyllene och njut!
Servera med extra dressing för doppning, en sida av coleslaw och, naturligtvis, dillgurka.
PROFFSTIPS: Om du laddar din smörgås med mycket kött eller använder tjock corned beef, värm upp cornedbeef först.

Fler sätt att njuta av Corned Beef

Min favorit Reuben Sandwich
Det finns inget som en stor Reuben Sandwich. Smält schweizerost, syrlig surkål och corned beef mellan lagren av rågbröd!
-
Smör varje brödskiva. Lägg 4 skivor, med smörsidan nedåt, på bordet eller en skärbräda.
-
Bred ut skivorna med 1 msk dressing och toppa med 1 skiva ost (eller mer efter smak), ¼ av surkålen och ¼ av corned beef.
-
Bred ut resterande dressing på den andra brödbiten och lägg ovanpå smörgåsen med smörsidan utåt.
-
Lägg i en stekpanna på medelhög värme och koka tills de är precis gyllene och knapriga. Vänd och stek på resterande sida.
-
Skär i hälften och servera med extra dressing för doppning.
För en fin krispig exteriör, prova att använda majonnäs istället för smöret på utsidan av brödet.
Kalorier: 697 | Kolhydrater: 38g | Protein: 32g | Fett: 46g | Mättat fett: 20g | Fleromättat fett: 5g | Enkelomättat fett: 16g | Transfett: 1g | Kolesterol: 123mg | Natrium: 2458mg | Kalium: 558mg | Fiber: 5g | Socker: 7g | Vitamin A: 654IU | C-vitamin: 36mg | Kalcium: 341mg | Järn: 4mg
Näringsinformation som tillhandahålls är en uppskattning och kommer att variera beroende på tillagningsmetoder och märken av ingredienser som används.
© SpendWithPennies.com. Innehåll och fotografier är upphovsrättsskyddade. Att dela med sig av detta recept är både uppmuntrat och uppskattat. Det är strängt förbjudet att kopiera och/eller klistra in fullständiga recept på sociala medier. Se min policy för fotoanvändning här.



