Dessa Biscoffsmulor är galet rika men jag kan inte motstå dem! En tjock och seg kakbotten toppad med ett lager av smält Biscoff-pålägg, sedan rostade marshmallows och en knaprig smulpåfyllning med ett Biscoff-dunkel … heliga himmelen!

ett foto av en biscoff smulbit som sitter på en riven bit bakplåtspapper så att du kan se tvärsnittet av en tjock kakbotten toppad med smält marshmallows och smulpålägg översållad med kaksmör

Vi har älskat att göra lägereldsbananbåtar i sommar och på ett infall gjorde jag det godaste Biscoff version. Genast blev vi alla besatta av att det var den bästa bananbåten någonsin men det stannade inte där. Nästa morgon hade jag knappt sovit eftersom jag hela tiden drömde om att förvandla dem till en dessertbar.

Jag diskuterade sååå mycket om alla aspekter av dessa barer men inget så mycket som basen. Till slut bestämde jag mig för en bas för snickerdoodle-kakor och jag säger er, jag försöker så hårt att vara ödmjuk men de är fantastiska. Även min familj håller med, bästa dessert någonsin.

Den där lite salta smultoppen är avgörande för att balansera denna alltför söta bar och mängden marshmallow är helt upp till dig. Jag gillar lite mindre medan mina barn vill ha mer goo!

ett foto av en rik och sliskig biscoff smulbar toppad med smält marshmallows och smula topping.

Vad är Biscoff?

Biscoff är ett pålägg som liknar jordnötssmör i konsistens och konsistens, gjord av malda Biscoff-kakor blandade med fett, mjöl och socker.

Vilken smak är Biscoff?

Biscoff-pålägg och kakor har en varm karamellaktig smak med inslag av farinsocker och kanel.

Var kan man köpa Biscoff?

Du hittar Biscoff i de flesta livsmedelsbutiker. Jag har sett den i Kroger-butiker, Walmart, Target, Trader Joe’s, Harmon’s, etc. Du hittar den antingen vid jordnötssmör och andra nötsmör eller på kakgången.

När du hittar det, ta en burk för det här receptet och ta sedan en annan och gör våra Biscoff-grejer snickerdoodle-kakor. Du kommer att tacka mig senare!

ett foto av en singel Biscoff smulbar sitter på en liten dessert tallrik. den är toppad med smält marshmallow, en smulpåfyllning och en klick Biscoff-pålägg.

Ingredienser för Biscoff Crumb Bars

Nu när vi har all den logistiken ur vägen och du vet vad du letar efter och var du ska leta efter det, här är de andra ingredienserna du behöver…

 • Smör: ska vara osaltade och mjuknade så att vispar tillsammans med sockret blir lätta och fluffiga
 • Socker: bara vanligt vitt strösocker
 • Brunt socker: ger fyllighet och smak
 • Vanilj: ger smak
 • Ägg: ett ägg och en extra gula ger en perfekt struktur för basen av dessa dessertbarer
 • Mjöl: bara mjöl för alla ändamål
 • Salt: förhöjer alla smaker
 • Bakpulver: fungerar som ett jäsmedel och ger stängerna sin uppgång och fluffighet
 • Bakpulver: samma syfte som bakpulvret
 • Vaniljkräm: lägger till en liten tang till staplarna som är en snickerdoodle-signatur
 • Majsstärkelse: håller stängerna sega men också fluffiga
 • Biscoff: tillför smak, värme och den mest utsökta smaken
 • Mini Marshmallows: Du kommer verkligen att vilja ha minis så att de smälter perfekt. Malva i vanlig storlek smälter inte och steker som vi vill.
ett foto av flera biscoffsmulor som sitter på ett galler för kylning.

Smultopping

 • Brunt socker: tillför sötma och rik smak
 • Socker: tillför sötma
 • Mjöl: ger struktur till smultoppen
 • Kanel: ger smak
 • Salt: förhöjer alla smaker
 • Smör: håller ihop alla ingredienser till klumpar och hjälper toppingen att bli knaprig när den gräddas

Måtten för varje ingrediens finns i receptkortet i slutet av detta inlägg. Du kan även spara eller skriva ut receptet där.

ett foto av en fyrkantig ugnsform full av biscoff dessertbarer toppad med krämigt biscoff-pålägg.

Hur man gör Biscoff Crumb Bars

Detta dessert bar recept är gjord av lager av godhet. Du börjar med ett tjockt och segt kakbaslager. Ingredienserna är enkla och förmodligen redan i ditt skafferi och kylskåp. Det är rikt och tröstande.

Efter att ha delvis bakat basen toppar vi den med ett lager uppvärmt Biscoff-pålägg och sedan ett lager minimarshmallows. Marshmallows blir rostade och smälter och så läckra!

ett foto av biscoffsmulor toppade med ett lager av biscoff-pålägg toppat med minimarshmallows.

Jag går lite före mig själv. Innan vi sticker tillbaka barerna i ugnen, toppar vi marshmallowsen med en smultopping. Det ger en nödvändig konsistens till barerna och lämnar krispiga nuggets i havet av sliskig rostad marshmallow. Ringla lite mer varm Biscoff bred över hela toppen för det sista lagret.

Ok, sedan går den in i ugnen för att gräddas färdigt och allt blir gott. Jag gillar att tälta min med lite folie för att förhindra att den blir för brun ovanpå den första delen av denna andra gräddning.

ett foto av en fyrkantig ugnsform full av biscoffsmulor toppad med smält marshmallows, en smulpåfyllning och ringlat kaksmör.

Förvaring och frysning av smulstänger

Lagra eventuella överblivna Biscoffsmulor i en lufttät behållare bara på bänkskivan i rumstemperatur. De håller sig i 4-5 dagar.

Vi har ärligt talat aldrig haft några rester till frysa, så jag kan inte säga säkert, men min gissning är att de inte skulle frysa bra på grund av marshmallow. Du tvingas äta upp alla!

ett foto av en biscoff smulbar sitter på en bit bakplåtspapper ovanpå ett galler för kylning.

Ta mig till min lyckliga plats! Du kanske tror att det är Disneyland eller backarna i Deer Valley, men nej! Nej, min lyckliga plats sitter i mitt kök med Cade och ungarna som äter dessa Biscoffsmulor med ett högt glas mjölk!

Serveringar: 12 Barer

Förberedelsedags: 15 minuter

Tillagningstid: 25 minuter

Total tid: 40 minuter

Beskrivning

Dessa Biscoffsmulor ha en tjock och seg bas toppad med ett lager av smält Biscoff-pålägg, sedan rostade marshmallows och en knaprig smulpåfyllning med ett Biscoff-dunkel…heliga himmelen!

 • Blanda smör och socker tills det är slätt i 1 minut.

  1/2 kopp smör, 1/2 kopp socker, 1/4 kopp farinsocker

 • Tillsätt ägg, äggula och vanilj och blanda igen tills det är slätt, skrapa ner sidorna av skålen.

  1 ägg, 1 tsk vanilj

 • Tillsätt alla torra ingredienser på låg hastighet tills det är väl blandat.

  1 1/2 kopp mjöl, 3/4 tesked salt, 1 tsk bakpulver, 3/4 tesked bakpulver, 1 1/2 tsk grädde av tartar, 1 msk majsstärkelse

 • Grädda i 12 minuter vid 350 grader i en bakplåtspappersklädd 8×8″ bakpanna. Smält under tiden Biscoff i 20-30 sekunder i mikrovågsugnen.

  1 kopp Biscoff

 • Ta ut ur ugnen och lägg försiktigt på bänken. Toppa med malva och smultoppen och ringla över mer Biscoff. Grädda ytterligare 12-15 minuter. Jag tältar min med folie för första halvan. Ta bort från ugnen för att svalna. Ringla över lite biscoff och servera.

  2-3 koppar mini marshmallows

Till toppingen

 • I en liten skål, använd en gaffel eller fingrarna, kombinera socker, farinsocker, mjöl, kanel, salt och smör.

  3 matskedar farinsocker, 3 matskedar socker, 1/2 kopp mjöl, 1 tsk kanel, 1/4 tsk salt, 4 matskedar smör

Servering: 1BarKalorier: 405kcalKolhydrater: 53gProtein: 4gFett: 20gMättat fett: 9gFleromättat fett: 1gEnkelomättat fett: 3gTransfett: 0,5gKolesterol: 44mgNatrium: 368mgKalium: 138mgFiber: 1gSocker: 30gVitamin A: 373IUC-vitamin: 0,01mgKalcium: 32mgJärn: 1mg

Författare: Söt basilika

Kurs: 100 bästa recept på brownies och barer, 500+ bästa dessertrecept

rekommenderade produkter

ett foto av en biscoff smulbit som sitter på en riven bit bakplåtspapper så att du kan se tvärsnittet av en tjock kakbotten toppad med smält marshmallows och smulpålägg översållad med kaksmör

Source link

Rate this post

Leave a Reply