De populäraste 4 juli-receptet är detta Röd vit och blå Jello Poke Cake! Det är en fuktig, vit kaka, röd och blå jello och vispad topping!

En bit röd, vit och blå kaka på en blå och vit desserttallrik. Tårtan är frostad med vit frosting och beströdd med rött, vitt och blått strössel. Du kan se de röda, vita och blå delarna av kakan där hål har stuckits och gelé hällts i.

Glad 4 juli!!! Tja, inte än men förhoppningsvis läser du det här den dagen du gör vårt recept för en BBQ för fjärde juli. Det finns inget bättre än en jello poke cake när det är varmt ute och du försöker njuta av dina gäster istället för att vara instängd i ett kök.

En bit röd, vit och blå tårta. Den är frostad med vit frosting och strös med rött, vitt och blått strössel. Kakan är vit med områden av rött och områden av blått.

Varje år växte jag upp med att vänta den 4 juli. Det är fortfarande en av mina absoluta favorithelger eftersom det handlar om människorna och inte om presenter eller galenskaper.

Jag älskar att tiden i allmänhet ägnas åt att sitta ute och njuta av skönheten och friden i naturen samtidigt som jag skrattar och skapar minnen med nära och kära.

En bit röd, vit och blå kaka på en vit desserttallrik med en gaffel bredvid tårtan. Det finns en röd och vit rutig servett i bakgrunden.

Hur man gör Jello Poke Cake

 1. Förbered tårtan – En vit kakmix ger den bästa jellopoke-kakan, speciellt för vår röda vita och blåa jellopoke-kaka eftersom den gör att du lättare kan se färgerna på jello. Vi har upptäckt att Duncan Hines bakar plattare än en kakmix från Betty Crocker.
 2. Förbered Jello – Medan kakan är färdig i ugnen, förbered geléen. Det är inte den vanliga jelloberedningen så se till att kolla receptet.
 3. Stick hålen – Ta ut kakan ur ugnen och stick hål över hela kakan.
 4. Tillsätt Jello – Häll försiktigt den röda gelén i vartannat hål, sedan den blå i de motsatta hålen.
 5. Kyla – Kyl i 2 timmar eller upp till över natten tills gelén stelnat. Om du väntar över natten, täck med plastfolie.
 6. Glasera – Toppa med nyvispad grädde och och strössel och servera.

En bit röd, vit och blå kaka på en desserttallrik. Tårtan är frostad med vit frosting och beströdd med rött, vitt och blått strössel.

Oh Sweet Basil Pro Tips på Jello Poke Cakes

 • Vad använder du för att sticka hål i en tårta?

För att sticka hål i kakan använder du bara handtaget på en tunn träslev, dubbeltånggaffel eller till och med en plugg fungerar bra. Jag föredrar något om 1/2″ tjock.

 • Hur gör du Jello Poke Cake från grunden?

Många av er har uttryckt att de inte vill använda en kakmix, vilket jag har full förståelse för. Om du behöver göra en vit tårta från grunden istället för en tårta i låda här är recept på vit kaka Jag rekomenderar.

Toppen av tårtan kan spricka om du låter kakan svalna, så alltid peta på kakan när den fortfarande är varm.

 • Hur man håller färgerna åtskilda

Se till att du häller geléen försiktigt i varje hål, annars kommer det att spilla över kakan och färgerna kombineras.

 • Kan du göra en Jello Poke Cake i förväg?

Du kan göra en kaka upp till 2 dagar framåt tid om du täcker den tätt med plastfolie i kylen. Aldrig tillsätt vispad grädde och strössel tills du ska servera.

En bit kaka med en gaffel som vilar bredvid tårtan. Kakan är röd, vit och blå och toppas med vit frosting och rött, vitt och blått strössel. Den sitter på en röd och vit rutig servett.

Hur man lagrar röd vit och blå Jello Poke Cake

Innan du toppar kakan kan du förvara den inlindad i plast i 2 dagar i kylen. När den väl har toppats med sval pisk så kommer du att göra mycket bättre att använda en tårtformslock för att undvika att vidröra toppingen mot plasten och förstöra den.

Behöver Jello Poke Cake förvaras i kylskåp?

Ja, Jello poke cake bör förvaras i kylen, speciellt när den har toppats med en vispad topping.

Kan Poke Cake frysas?

Jello Poke cake ska täckas tätt och frysas innan du tillsätter vispgrädde.

Den håller sig i frysen i 1 månad.

Röd, vit och blå tårta med en skiva borttagen som exponerar den röda, vita och blåa insidan av kakan. Tårtan har vit frosting och rött, vitt och blått strössel ovanpå.

Fler Jello-receptidéer

En bit röd, vit och blå kaka på en blå och vit desserttallrik. Tårtan är frostad med vit frosting och beströdd med rött, vitt och blått strössel. Du kan se de röda, vita och blå delarna av kakan där hål har stuckits och gelé hällts i. tallriken sitter på en röd och vit rutig servett.

Röd vit och blå Jello Poke Cake

Förberedelsedags: 10 minuter

Tillagningstid: 35 minuter

Total tid: 45 minuter

Serveringar: 18

De populäraste 4 juli-receptet är detta Röd vit och blå Jello Poke Cake! Det är en fuktig, vit kaka, röd och blå jello och vispad topping!

 • 1 Låda Kakmix Vit, plus ingredienser för att göra kakan
 • 8 uns Vispad topping Cool piska
 • Strössel röd vit och blå
 • 1 Kopp Vatten kokande, delad i hälften
 • 3 uns Jello körsbär
 • 3 uns Jello blå
 • Förbered kakan enligt anvisningarna.

 • Under tiden, använd 1,5 uns (hälften) av den röda jellon i 1/2 kopp kokande vatten, rör om för att kombinera och den andra 1/2 koppen kokande vatten med 1,5 uns av den blå jellon.

 • När du tagit ut kakan från ugnen, peta in kakan över hela den med änden av en träslev och häll röd i 1/2 av hålen och blå i den andra halvan. Försök att inte blanda färger.

 • Ställ i kylen i 30 minuter eller upp till över natten.

 • Toppa med kall visp och strössel och servera!

För att frysa denna kaka, slå in i plastfolie och sedan folie och ställ in i frysen.

Näringsinnehåll

Röd vit och blå Jello Poke Cake

Mängd per portion (1 g)

Kalorier 171
Kalorier från fett 27

% Dagligt värde*

Fett 3g5 %

Mättat fett 2g13 %

Transfett 1g

Fleromättat fett 1g

Enkelomättat fett 1g

Kolesterol 1 mg0 %

Natrium 253mg11 %

Kalium 31mg1 %

Kolhydrater 35 g12 %

Fiber 1g4 %

Socker 23 g26 %

Protein 2g4 %

Vitamin A 9 IU0 %

Kalcium 73mg7 %

Järn 1 mg6 %

* Procent dagliga värden är baserade på en diet med 2000 kalorier.Source link

Rate this post

Leave a Reply