Att göra revben som dessa är relativt enkelt och gör alla glada. Resultatet är en fläskig läcker grill med en fin balans mellan sötma, fett och krydda.

Receptet är ganska bra upplagt, så att även en nybörjargrillare ska klara av att göra ett par fina revbensplattor utan problem. Även om du inte kan lämna dessa och springa ärenden, så även om det faktiska arbetet är mindre, måste du fortfarande sköta dem var 30:e minut.

Jag använde min offset rökare i Texas-stil. I sprayflaskan använde jag en blandning av vatten och cidervinäger. Från början till slut rökte jag revbenen i ca 3 1/2 timme. Instruktionerna för hur du vet när du ska slå in dem och testa om de är färdiga är perfekta. När revbenen lätt “böjs” är de färdiga. De är klara att slå in med folie efter ca 2 1/2 timme. De hade rätt djup mahognyfärg.

Jag använde spareribs i St. Louis-stil. Jag rökte 2 skivor, inte bara 1, och varje skiva är en generös portion för 2 personer. Jag ville ha en klassisk rub-smak och det här passade på räkningen men hade också en fin twist med koriandern där. Det gillade jag verkligen.

En hög med rökt fläsk revben.

Source link

Rate this post

Leave a Reply