A Sex On The Beach Cocktail är perfekt för att varva ner efter en lång dag på jobbet. Det är en av våra populära sommardrinkar eftersom den transporterar oss till stranden oavsett var vi är. Det är också en av de viktiga cocktails du bör veta hur man gör.

Vad är sex på stranden?

Sex on the Beach är en vodkabaserad drink gjord på persikosnaps, apelsinjuice och tranbärsjuice, garnerad med ett körsbär och en apelsinklyfta. Det är en officiell cocktail av International Bartenders Association.

Vilket glas serveras en Sex on the Beach i?

Sex on the Beach serveras vanligtvis i ett orkanglas, men det fungerar också bra i ett highball-glas. Om du inte äger rätt glasvaror för denna cocktail, överväg några av alternativen nedan.

Variationer av Sex on the Beach cocktail

Vill du prova några varianter på denna cocktail? Här är några remixar.

  • en “Sex på uppfarten” liknar ett ”sex på stranden”, förutom med blå curaçao och Sprite istället för apelsin- och tranbärsjuice.
  • Sex on the Beach utan apelsinjuice är en “Woo Woo.”
  • Den alkoholfria versionen är också känd som “Säker sex på stranden,” “Kul på stranden” eller “Jungfru(ar) på stranden”.

Hur man gör ett sex på stranden

Nedan är ingredienserna och anvisningarna för en Sex on the Beach. Vi hoppas att du älskar denna drink lika mycket som vi gör.

Slutsats

Så vad tycker du om cocktailen Sex on the Beach? Kommer du att rulla i sanden med den här? Älskar du det? Hatar det? Vad skulle du betygsätta det? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Om du vill se mer fantastiskt mixologiinnehåll, kolla in hela vår blogg och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska recept precis som det här, direkt till din inkorg. Tills nästa gång, håll dig säker, bli hamrad.

Source link

Rate this post

Leave a Reply