Denna traditionella frosting är fluffig, vit och nästan marängliknande i konsistensen. Den är enkel att göra och tar 7 minuter att tillaga.

Sjuminuters frosting är uppkallad efter hur lång tid den måste slås i slutskedet. Den är gjord med uppvispad äggvita och liknar maräng, men är stabilare och robustare nog för att kunna röra sig, men har fortfarande en delikat smak och en ljusare konsistens än luften. Frostingen kommer att stelna snabbt, så ha kakan du ska frosta redan förberedd innan du gör frostingen och bred på den medan den vispade äggvitan och sockret fortfarande är smidigt. När kakan är frostad kan den stå ute i upp till flera timmar innan den serveras, men inte längre än så.– Martha Stewart

ÄR 7-MINUTERS FROSTNING SAMMA SOM MARSHMALLOW-FROSTNING?

Ja, tekniskt sett är detta Seven-Minute Frosting, även om vi föredrar det mer nyckfulla smeknamnet Marshmallow Frosting. Det är lätt att förstå hur detta kom till, med tanke på det läckra, böljande, slicka-smeten-framkallande fotografiet ovan från det obestridliga Smitten kök. Och, naturligtvis, det finns alltid receptets varumärke söt, söt, sötma. Oavsett vad den heter, men du kan lita på att den här glasyren ger en sofistikerad kant åt många bakade varor från grunden. Den kan till och med fungera som en bakelsefyllning för – och det säger vi på fullaste allvar – hemmagjorda Twinkies.

  • I metallskålen på en stående mixer ställ över (men inte rör vid) en kastrull med sjudande vatten, kombinera socker, majssirap, vatten, äggvita och salt. Koka på medelvärme, rör om ofta, tills sockret har löst sig helt, 3 till 4 minuter.
  • Fäst skålen på mixern med visptillbehöret. Vispa blandningen på hög hastighet tills det bildas glansiga, tjocka och böljande toppar, ungefär, ja, du vet, 7 minuter. (Även om det är sant att det ibland inte tar så lång tid. När du är osäker, titta bara på bilden ovan, det är vad du vill.) Slå i vaniljen. Använd för att frosta en tårta eller cupcakes omedelbart. Bäst när det konsumeras inom flera timmar.

Servering: 1 koppKalorier: 175 kcalKolhydrater: 42 gProtein: 3 gFett: 1 gNatrium: 118 mgKalium: 42 mgSocker: 42 gKalcium: 3 mgJärn: 1 mg

Näringsinformation beräknas automatiskt, så bör endast användas som en uppskattning.

Recept © 2005 Martha Stewart Living. Foto © 2011 Deb Perelman. Alla rättigheter förbehållna.

Recepttestares recensioner

Barnbarnen bad mig om cupcakes som de kunde ta med till skolan i sina luncher, så jag bestämde mig för att prova detta frostingrecept som fyllning. Jag använde min KitchenAid för att blanda detta med och det tog inte riktigt hela 7 minuter.

Jag lade frostingen i en konditoripåse och sprutade en rejäl mängd i varje cupcake som fyllning. Sedan förseglade jag varje cupcake i en återförslutbar smörgåspåse i plast för att göra cupcakes lätta att packa i luncherna. De var en stor hit.

Detta är en härlig frosting. Jag använde den på en kokosnötskaka och den var perfekt i kombination med den mustiga och kokosaktiga kakan och som bas för att strö av kokos ovanpå och hela vägen runt tårtan. Det fanns mer än tillräckligt med frosting för paret 2-lagers, 4-1/2-tums kakor som receptet gav. jag

kan inte nog betona meningens allvar i instruktionerna som lyder “Använd omedelbart.” Vi bakade de två första lagren av kakan, kylde kakan, frostade den och gräddade sedan de andra två lagren av kakan eftersom vi hade två, inte fyra, 4 1/2-tums kakformar. När de andra två skikten hade svalnat och var redo att frostas, var frostingen inte i det optimala tillståndet för spridning som den hade varit när den först gjordes. Nästa gång skulle vi göra alla kakor först, kyla dem och sedan frosta båda samtidigt.

Ursprungligen publicerad 12 mars 2011

Source link

Rate this post

Leave a Reply