Detta köttbullar och sås recept är budgetvänlig och magtillfredsställande!
Färska eller frysta köttbullar som puttras i en genväg brun sås med lök. Tillverkade i en slowcooker eller Crockpot är dessa köttbullar lätta att förbereda i förväg.
Servera över potatismos, äggnudlar eller ris för en enkel måltid.

Slow Cooker köttbullar (och sås!)
Vi älskar crock pot-recept för att göra vardagskvällarna extra enkla!
- Låt Crockpot göra allt arbete för dessa snabbt och enkelt köttbullar och sås!
- Perfekt för kyliga veckokvällar eller som en maträtt för alla sällskap!
- Mör och saftig köttbullar är långsamt tillagade i rik löksås. Ställ bara in den och glöm den för en enkel middag på vardagskvällen.
- Frysta köttbullar gör den här rätten ännu enklare. Det är alltid bra att ha extra köttbullar i frysen för lättlagade middagar!

Ingredienser till köttbullar och sås
Köttbullar – Färskt för fryst arbete i detta recept. Frysta färdigkokta köttbullar ger extra snabb förberedelse.
Om du föredrar hemgjorda köttbullar, kolla anteckningarna nedan. Nötkött, kalkon, kyckling, fläsk eller vilken kombination som helst kan användas!
Skysås – Allt med denna sås är superenkelt och gott! Släng bara in allt på en gång! Tung grädde används då den håller sig bra i slowcookern (mjölken håller inte bra). Den kan ersättas med evaporerad mjölk om du vill.




Hur man gör köttbullar och sås i Slow Cooker
- Om du använder färska köttbullar, bryn i en stekpanna. Tillsätt lök och mjuka upp.
- Tillsätt köttbullarna och löken med resterande ingredienser i en långsam kokare. Täck & koka enligt receptet nedan.
- Kasta lagerbladet, gör majsstärkelseuppslamning, lägg till köttbullar och sås och koka tills det tjocknat.

Vad passar med köttbullar och sås?
Servera rejäla köttbullar med sås över potatismos, ris eller äggnudlar med en syrlig Caesarsallad och lägg till några middagsrullar och sauterade svampar.
Lagring av rester
Förvara överblivna köttbullar och sås täckt i kylen i upp till 4 dagar. Värm på spishällen eller i mikron.
Förvaras i påsar med dragkedja i frysen i upp till 4 veckor. Tina i kylen över natten eller tina försiktigt på låg värme på spishällen.
Slow Weekday Cooker Måltider
Tyckte din familj om dessa Slow Cooker Köttbullar och Gravy? Lämna oss en kommentar nedan!

Slow Cooker Köttbullar & Gravy
Saftiga köttbullar långsamt tillagade i en rik och krämig löksås.
Om du gör hemmagjorda köttbullar, kombinera köttblandningen och rulla till 36 köttbullar. Bryn lätt i en stekpanna på medelhög värme, koka i omgångar om det behövs. De behöver inte kokas igenom. (Frysta köttbullar behöver inte brynas).
Ta bort köttbullarna och lägg i botten av en 6qt slow cooker (frysta färdigkokta köttbullar kan läggas till direkt från frysta).
Tillsätt löken i pannan med smör och koka på medelvärme tills den mjuknat, cirka 4 minuter.
Lägg löken i den långsamma kokaren. Tillsätt alla övriga ingredienser utom majsstärkelse och rör om. Koka på låg i 8 timmar eller på hög i 4 timmar.
Ta bort lagerblad och kassera. Kombinera 2 msk majsstärkelse med 2 msk vatten. Rör ner i långsamkokaren och täck. Koka 15 minuter eller tills den tjocknat.
- 1 ½ pund magert nötfärs
- 1/3 kopp italienskt ströbröd
- 1/4 kopp mjölk
- ½ tesked varje lök och vitlökspulver
- 1 ägg
- ¼ kopp färsk persilja, hackad
- salt peppar
Kalorier: 612 | Kolhydrater: 12g | Protein: 32g | Fett: 48g | Mättat fett: 21g | Fleromättat fett: 4g | Enkelomättat fett: 19g | Kolesterol: 159mg | Natrium: 681mg | Kalium: 1076mg | Fiber: 1g | Socker: 5g | Vitamin A: 455IU | C-vitamin: 4mg | Kalcium: 69mg | Järn: 2mg
Näringsinformation som tillhandahålls är en uppskattning och kommer att variera beroende på tillagningsmetoder och märken av ingredienser som används.
© SpendWithPennies.com. Innehåll och fotografier är upphovsrättsskyddade. Att dela med sig av detta recept är både uppmuntrat och uppskattat. Det är strängt förbjudet att kopiera och/eller klistra in fullständiga recept på sociala medier. Se min policy för fotoanvändning här.




Source link