Dessa små satser brownies är gjorda från grunden och gräddade i en brödform, vilket innebär att de räcker till för två så att du inte har en hel bakpanna med brownies kvar hela veckan och lockar dig. Varsågod.

En bakplåtspappersklädd brödform fylld med delvis frostade små satser brownies och en trådvisp på sidan.

Dessa små satser brownies är magnifikt fudgy och sega och chokladiga och bland de bästa vi någonsin har upplevt. Vilket gör dem bortom frestande. Och eftersom de är gjorda i en brödform, gör de ett blygsamt antal snarare än hela pannan, precis tillräckligt för att dela med dem du älskar mest i världen, utan någon över för att fresta dig resten av veckan.

Om du vill gå all out kan du kväva dem med frosting, men om du helt enkelt inte orkar vänta de extra par minuterna på att frosta dem innan du dyker in, kommer du inte att missa något.–Angie Zoobkoff


Varför våra testare älskade detta

Det finns en hel massa anledningar till att våra recepttestare slukade dessa chokladgodis. De älskade sega, fudgy centra och “fin skarp topp.” De var också glada över att de var det enkelt att göra och kan serveras med eller utan den fluffiga chokladfrostingen.

Monica M. hade det här att säga om dessa skumma brownies: “Verkligen, de rankas högst bland några av bästa brownies recept Jag har provat – och jag har provat min rättvisa mängd hemgjorda brownies.”

Anteckningar om ingredienser

 • Osaltat smör–Om du behöver ersätta saltat smör, utelämna den 1/4 tsk salt som krävs i receptet.
 • Kakao pulver–Du kan använda vilken typ av kakao som helst för dessa brownies, men välj en som du gillar, eftersom det tillför alla chokladsmaker till dessa brownies.
 • Glasyr– Glasyren är valfri. Om du använder det, se till att kyla browniesna helt innan du frostar dem.

Hur man gör detta recept

 1. Värm ugnen till 325°F. Klä en brödform med bakplåtspapper.
 2. Mikrovågsugn smör, kakao och socker tills smöret smält. Rör ner resterande ingredienser och rör tills smeten är slät.
 3. Skrapa ner smeten i pannan och jämna till toppen. Grädda tills ytan verkar torr. Kyl helt innan frosting eller servering.
 4. Gör frostingen (valfritt). Blanda ingredienserna till frostingen tills den är slät, tillsätt precis tillräckligt med mjölk eller grädde för att göra den bredbar. Frosta browniesna.

Vanliga frågor om recept

Vad gör brownies fluffiga?

Det bästa sättet att säkerställa att receptet du gör blir luddigt är att titta på förhållandet mellan fett och mjöl i form av vikten av varje ingrediens. Du vill att de ska vara jämna åtminstone. Ju mer fett, desto fluffigare blir dina brownies.

Tillsatsen av jäsning kommer också att påverka dina brownies. Jäs (bakpulver eller bakpulver) är till för allt som du vill jäsa – kakor förvisso, men inte brownies. Ju tätare, desto fudgare.

En blygsam tid i ugnen är viktigt. Oavsett om receptet föreslår att de ska stå i ugnen i 40 minuter, brukar vi börja kolla våra efter 25 minuter. Överbakning är fudgihetens fiende.

Hur gör jag dessa utan mikrovågsugn?

Om du inte har en mikrovågsugn, kombinera smör, kakao och socker i en medelstor kastrull på medelhög värme och rör om tills smöret är smält och slätt. Ta av från värmen, svalna något och fortsätt med receptet.

Hjälpfulla tips

 • Brownies kan förvaras i en lufttät behållare i rumstemperatur i upp till 4 dagar, eller frysas i upp till 3 månader.
 • Om du använder en 8-x-4-tums brödform istället för en 9-x-5-tums form, kommer tillagningstiden att öka med några minuter.
 • Kyl dina brownies helt innan frosting eller skärning.

Fler bra brownie-recept

☞ Om du gör det här receptet, eller någon annan maträtt på LC, överväg lämnar en recensiona stjärnbetygoch ditt bästa Foto i kommentarerna nedan. Jag älskar att höra från dig.–David

Små parti Brownies

En bakplåtspappersklädd brödform fylld med delvis frostade små satser brownies och en trådvisp på sidan.

Dessa små brownies är gjorda från grunden och gräddade i en brödform, vilket innebär att de räcker till för två så att du inte har en hel bakpanna med brownies som sitter runt hela veckan och lockar dig. Varsågod.

Prep 30 min

kock 1 hr 30 min

Total 2 timmar

Till den lilla satsen brownies

För frostingen (valfritt)

Gör små satser brownies

 • Värm ugnen till 325 °F (165 °C) och klä en 23 x 13 cm lång brödform med bakplåtspapper.

 • I en mikrovågssäker skål, kombinera smör, kakaopulver och socker och mikrovågsugn på full effekt i 30 sekunder. Rör om och sätt tillbaka skålen i mikrovågsugnen i ytterligare 30 sekunder. Rör om igen. Om smöret till största delen inte är smält, mikrovågsugn det i ytterligare 15 till 30 sekunder. Låt blandningen svalna i 1 minut.

  Du kan istället smälta smör, kakaopulver och sockerblandningen i en medelstor kastrull på låg värme och ta bort den från värmen för att svalna något.

 • Rör ner vanilj och salt. Rör sedan ner ägget. Tillsätt mjölet och rör om kraftigt i cirka 1 minut, eller 50 slag, tills smeten är väldigt tjock och slät och mer som en pasta än en vanlig smet.

 • Skrapa ner blandningen i brödformen och grädda i 30 till 40 minuter. Ytan ska verka torr och börja spricka. Överbaka inte browniesna, annars blir inte insidan fluffig.

 • Låt browniesna svalna helt i pannan innan frosting, om så önskas, ca 45 minuter.

Frosta browniesna (valfritt)

 • Vispa ihop smör, kakaopulver och konditorisocker i en skål med en träslev tills det är tjockt och krämigt, tillsätt så mycket mjölk eller grädde som behövs för att göra glasyren bredbar.

 1. Lagring-Brownies kan förvaras i en lufttät behållare i rumstemperatur i upp till 4 dagar, eller frysas i upp till 3 månader.
 2. Pan storlek –Om du använder en 8-x-4-tums brödform istället för en 9-x-5-tums form, kommer tillagningstiden att öka med några minuter.
 3. Kyl helt –Kyl dina brownies helt innan frosting eller skärning.

Servering: 1delKalorier: 651kcal (33 %)Kolhydrater: 88g (29 %)Protein: 6g (12%)Fett: 35g (54 %)Mättat fett: 21g (131 %)Fleromättat fett: 2gEnkelomättat fett: 9gTransfett: 1gKolesterol: 130mg (43 %)Natrium: 173mg (8%)Kalium: 256mg (7 %)Fiber: 5g (21 %)Socker: 68g (76 %)Vitamin A: 1045IU (21 %)Kalcium: 43mg (4 %)Järn: 3mg (17 %)

#leitesculinaria på Instagram Om du gör det här receptet, ta ett foto och hashtagga det #LeitesCulinaria. Vi vill gärna se dina skapelser på Instagram, Facebookoch Twitter.

Recepttestares recensioner

#leitesculinaria på Instagram Om du gör det här receptet, ta ett foto och hashtagga det #LeitesCulinaria. Vi vill gärna se dina skapelser på Instagram, Facebookoch Twitter.

Source link

Rate this post

Leave a Reply