Dessa söta och kryddiga kycklingvingar var fantastiska! Såsen var den perfekta balansen mellan sötma med lite värme.

Söta och kryddiga kycklingvingar, garnerade med salladslök och sesamfrön på en blå och vit tallrik.

Jag gjorde dem i min airfryer, så de var perfekt knapriga på utsidan, och kycklingen var supersaftig och föll av benet när vi åt dem. Vår fritös har en kapacitet på 3,6 liter, så jag var tvungen att laga mat i omgångar. Däremot höll jag dem varma i min ugns värmelåda tills alla var färdiglagade. De blev fortfarande perfekta.

Jag fick laga mat i omgångar. Den första satsen gjorde jag med majsstärkelse men tyckte att det var för mycket beläggning. Jag slängde de återstående vingarna i en påse med 1 msk bakpulver, vilket hjälpte till att göra dem knapriga. Jag kan se hur majsstärkelsen skulle fungera med fritering, men det är för mycket för en airfryer.

Source link

Rate this post

Leave a Reply