St. Germain, Champagne eller prosecco och sodavatten. Lätt brusande, lätt berusande och riktigt njutbar.

St-Germain Cocktail, som drivs av den ikoniska fläderblomslikören, förkroppsligar den anda av lågalkoholvänlig gemytlighet som råder i hela Europa. Lätt, blommig och uppfriskande, det är en go-to för varmt väder, lätt i både utförande och drickbarhet. Du vet, den typen av lätt, härlig, aldrig så lite berusad, sprudlande gemytlighet som definieras genom att sitta en trollformel och chatta och inte kolla dina textmeddelanden eller dina likes på Instagram medan någon annan pratar. Naturligtvis kunde vi inte dra bort vår uppmärksamhet från denna cocktail även om vi försökte – eller om vi plötsligt fördubblade våra Instagram-följare. Men ta inte vårt ord för det. Prova och se själv.–Drew Lazor | Camille Ralph Vidal

*Vad är St. Germain-likör?

Du kan bli förlåten för att du aldrig har smakat St Germain-likör. Tyvärr kan vi inte vara alla 20-talseran, Champers-svallande, Ritz-hotellmecenater. St. Germain är en delikat fransk bevvie, gjord av fläderblommor. Den har en härlig grapefrukt, persika och blommig smak som fungerar så bra med det mousserande vita vinet du väljer.
Fläderblommor handplockas på senvåren, vilket ger romantik till aura av den smidiga, livliga andan. Det är bara je ne sais quoi som din nästa cocktail behöver.

Servering: 1 dryckKalorier: 131 kcalKolhydrater: 12 gProtein: 1 gNatrium: 16 mgKalium: 51 mgSocker: 12 gKalcium: 8 mgJärn: 1 mg

Näringsinformation beräknas automatiskt, så bör endast användas som en uppskattning.

Recept © 2017 Drew Lazor | Camille Ralph Vidal. Foto © 2017 PUNCH Creative. Alla rättigheter förbehållna.

Recepttestares recensioner

Den här St. Germain-cocktailen var helt enkelt, lätt att göra och lätt att dricka. Detta är en underbar cocktail! Sval och uppfriskande. Perfekt för en eftermiddag i en hängmatta.

Denna St. Germain-cocktail är en perfekt sommarcocktail med härliga blommiga toner från St. Germain. Det tar bara några minuter att montera. Jag använde en grönsaksskalare för att få den där fina, breda skivan av citronskal.

Den här St. Germain-cocktailen är en super enkel och uppfriskande drink som fick tummen upp av oss båda. Jag hade inte använt St. Germain förut men misstänkte att fläderlikören skulle fungera eftersom jag har använt andra fläderblommar och siraper för att smaksätta glittrande vatten.

Kombinationen av det torra mousserande vinet och St. Germain var härlig med läsk och citron som en drink över is. Parfymen av fläderblomman är verkligen väldigt trevlig. Detta är en fantastisk drink att dela med vänner.

Ursprungligen publicerad 8 december 2017

Source link

Rate this post

Leave a Reply