Detta var på baren på varje anläggning i New York City under helgerna på gay nittiotalet.

Tom och Jerry

Tom och Jerry

Recept av Julian Solorzano
Kök: Säsongsbetonad cocktailSvårighet: Hård

Ingredienser

  • För Smeten
  • 2 Uns Anejo Rum

  • 12 Färska stora ägg, separerade

  • 6 koppar Socker

  • 1.5 Teskedar Mald kanel

  • .50 Tesked Malda kryddnejlikor

  • .50 Tesked Allkrydda

  • 1 Tesked Creme of Tatar (valfritt)

  • För varje enskild drink
  • 2 Matskedar Smet

  • 1.5 Uns Brandy

  • .50 Uns Anejo Rum

  • 3-4 Uns Kokande vatten eller varm mjölk

  • Nyriven muskotnöt till garnering

Vägbeskrivning

  • För smeten
  • För att göra smeten: Vispa äggulorna i en stor skål tills de blandas. Medan du fortsätter att vispa, tillsätt gradvis socker, kryddor och rom och vispa tills blandningen är tjock och blek.
  • Vispa äggvitorna var för sig tills de blir hårda.
  • Vik ner äggvitorna i äggulorna och rör tills konsistensen är en lätt smet.
  • Tillsätt tesked grädde av tandsten, om så önskas, för att förhindra att sockret lägger sig i botten av smeten.
  • För varje drink
  • För att förbereda varje drink: lägg smeten i botten av en keramisk mugg, tillsätt spriten och det kokande vattnet eller den varma mjölken och rör om. Pudra över muskotnöt och servera.

Receptvideo

Om du är intresserad av att hitta fler säsongsbetonade cocktails eller cocktails med vintertema som Tom och Jerry, klicka på vårt inlägg om tio bästa julcocktails här.





Source link

Rate this post

Leave a Reply