Denna valnöts-, fänkåls- och granatäppelsallad är full av hälsofördelar och är också ett konstverk. På 21 minuter knackade jag på min inre Picasso och belönades med ett fat med färg och smak. Det inkluderade att samla in granatäpple. Även om man kan köpa arils som redan är bearbetade, kommer de aldrig att slå nöjet att separera de juvelförsedda och saftiga segmenten. Allt detta för att säga att även om det tar dig mer än 6 minuter, är denna sallad så god att den förtjänar den färskaste av granatäpple.

Fänkål Valnöt Granatäpple Sallad-Ilda

När min sallad väl var ihopsatt och jag njöt av spridningen av granatäpple, bestämde jag mig för att den vita Pecorinoosten skulle tjäna salladen bättre som Microplane “snö”. Oavsett ostprocessen var den salta och nötiga Pecorino den perfekta kryddningen för den färska dillen och fänkålen, den peppriga ruccolan, salladslöken, den bittra radicchioen, den söta och syrliga citronen och granatäpplet, den fruktiga olivoljan och knapriga valnötterna.

Skönhet, smak och konsistens finns i överflöd i denna snabba och näringsrika sallad. Skulle fungera bra som fristående med knaperstekt pitabröd. Vi njöt av vår med stekt kyckling. De robusta ingredienserna överlevde dressingen bra, vilket gjorde det till en fantastisk sallad. Resterna gav en arbetslunch dagen efter. Bonus!

Source link

Rate this post

Leave a Reply