Det här var en så enkel men elegant middag med fluga. Det behövde inte vara elegant, men varför inte? Jag tänkte att eftersom jag sparade på ingredienserna kunde jag slösa på kvaliteten. Detta höjde verkligen denna pastarätt. Jag använde trefärgad fluga pasta, ekologisk broccoli och citroner.

Vegansk Lemon Broccoli flugor-Ilda

Som en sida njöt vi av den sista av våra grönfärgade heirloom-tomater, gröna druvor och gröna zebra. För att dricka njöt vi av gros manseng vin orange, ett macererat torrt franskt vitt vin som förseglade affären på denna fest!

Frågan är dock om alla matgäster var lika nöjda. Tyvärr tyckte min man att citronsmaken var för framåt. Jag vill varna för att om en självsäker citronsmak inte är din grej, använd kanske bara halva mängden citronsaft och -skal.

Så, moralen i den här historien är att om du älskar den färska citrusfrukten av citron och ser fram emot en enkel och tillfredsställande vegansk pastarätt fylld med lätt förkolnad broccoli, krispiga nötiga pinjenötter och ett stänk chiliflakes, detta recept är för dig!

Source link

Rate this post

Leave a Reply