Fyll i giveaway-informationen så är du med och vinner en kopia av One Tin Bakes: Söta och enkla traybakes, pajer, barer och bullar av Edd Kimber (Kyle Books, 2020). (ARV 22,99 USD)

Notera: Du kan delta i denna giveaway en (1) gång per e-postadress och dag. Deadline är 23:59 ET 7.16.23.

Ibland är du på humör för något sött, men känner inte för att smutsa ner varje maträtt och panna i huset för att göra det. Tja, oavsett om du vill ha kakor eller kakor, bakverk eller desserter, har bakningen blivit mycket enklare.

Recepten i denna kokbok är varierande och mångsidiga och kräver inte minimal skicklighet och få utrustningsdelar. De enkla pajerna, kakorna och barerna är lätta att få till och är också showstoppers.

Från Pralinmarängkaka till Matcha-rulltårta, jordnötssmörbrookies till Tahini Babka-bullar, allt du behöver är bara en vanlig 9 x 13-tums bakform.

En av våra favoriter är Edds kaffekaffekaka. Espressovirveln och smulig streusel håller oss tillbaka i sekunder … och tredjedelar.

Gå in för att vinna Giveaway

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *

INGET KÖP NÖDVÄNDS FÖR ATT DELTA ELLER VINNA. Ogiltigt där det är förbjudet enligt lag. Öppet för lagliga invånare i 50 USA, DC och Kanada (exklusive Quebec) som är minst arton år gamla vid tidpunkten för inresan och har tillgång till internet. Börjar 7.2.23 kl. 12.00 ET och slutar 7.16.23 kl. 23:59 ET. För att delta i denna giveaway, skicka in ditt fullständiga namn och din e-postadress i detta formulär. Oddsen att vinna denna giveaway beror på det totala antalet mottagna kvalificerade bidrag. Endast en (1) post per e-postadress och dag. Sponsras av Leite’s Culinaria, Inc. För mer information, besök våra officiella regler. För en lista över vinnare, kolla in vår Very Happy Winners-sida. Var noga med att lägga till [email protected] för att säkerställa att du får besked om du är vinnaren.

Source link

Rate this post

Leave a Reply