En god kastrull med bönor är en av de enklaste och mest mättande måltiderna att skapa. Det här receptet är verkligen det.

Vitböngryta med tomater och rosmarin - Lisa A.

Jag hade ett halvt kilo Caballero-bönor från Rancho Gordo, så jag fördubblade receptet. Caballeros är stora runda bönor som kokar upp ljuvligt krämigt. På grund av bönornas storlek blev mina tillagningstider lite längre, så jag gjorde detta till ett lugnt söndagseftermiddagsprojekt.

Till löken använde jag en blandning av Vidalia och rödlök. Rosmarinens parfym fick mitt kök att dofta himmelskt. Jag kanske bara lägger till en kvist till nästa gång.

Jag brydde mig inte om sockret.

Resultatet är en läcker skål med bönor som inte behöver tillsättas något. Jag ska ha god mat på jobbet hela veckan. Även min man var nöjd med en skål med bönor. Detta kommer att bli en regelbunden repris i mitt kök.

Source link

Rate this post

Leave a Reply