Mör och välsmakande biffkabobs är bra för en grillrätt och ett härligt enkelt sätt att förbereda sig!
Grilla dessa saftiga spett på grillen för en smakskur och toppa dem med en läcker klick vitlökssmör innan servering!

Grillad vitlöksstek Kabobs
Det finns så många anledningar att älska kabobs!
- Det här receptet är en riktig huvudrätt, gjord på enkel rödlök mellan massor av saftiga bitar av biff!
- Den här rätten passar bra till grillade grönsaker, på en sallad, eller till och med potatispaket, en hel måltid på grillen!
- Vem älskar inte kabobs på sommaren? Marinerat kött & grönsaker på grillen, ja tack!

Ingredienser för Steak Kabobs
Marinaden till den här rätten är både enkel och smakrik!
Biff – Använd din favoritbiff i detta recept. Prova vilken typ av ryggbiff som helst eller en smakrik ribeye för en rikare smak.
Marinad – Medan smör ger smak och främjar bryning, hjälper olivolja till med konsistensen på marinaden. Citronsaft och tomatpuré har en dubbel plikt i detta recept, både mörning och smak.
Vitlökssmör – Persiljevitlökssmöret i det här receptet tar det till nästa nivå, så se till att du inte hoppar över det!
Variationer – Grönsaker kan läggas till dessa kabobs som svamp, paprika eller körsbärstomater. För att ändra marinaden, rör i en matsked sojasås, Worcestershiresås eller dijonsenap.


Hur man grillar vitlöksstek Kabobs
Mör och läcker biffkabobs är enkla att göra med detta felsäkra recept.
- Blanda ingredienserna till marinaden (per recept nedan). Förbered biff & marinera i upp till två timmar.
- Trä köttet på spett, omväxlande med lökbitar.
- Grilla, vänd då och då enligt receptets anvisningar.
När steken har grillats, låt den vila i några minuter och ringla sedan över den återstående smörblandningen.


Ingen grill? Inga problem!
Detta recept är hur lätt som helst att baka i ugnen också. Här är den enkla metoden:
- Förbered recept nedan enligt anvisningarna.
- Värm ugnen till 350°F och klä en plåt med bakplåtspapper.
- Koka kebab i 20-30 minuter, vänd en gång.
- Vila köttet i minst 5 minuter för att försluta saften. Ringla över extra smält smör & persilja innan servering.
- För medel-sällsynt stek, koka tills innertemperaturen är 135°F
- För medium biffkoka tills innertemperaturen är 145°F
- För bra gjort stek, koka tills innertemperaturen är 150°F

Tips för den bästa kebaben
- Om du använder träspett, se bara till att blötlägga dem i vatten innan du använder dem för att förhindra att träet brinner. Det gör hela skillnaden!
- Ta av spetten från grillen några grader innan du når önskad temperatur, temperaturen fortsätter att stiga allt eftersom de vilar.
- Metallspett blir varma, var försiktig vid servering.
- Hoppa inte över att vila köttet innan servering.
Hur man använder rester
Kylskåp: Om det blir rester håller de sig 3-4 dagar i kylen i en täckt behållare.
Detta steak kabob-recept är bra att lägga till en kocksallad eller biffsallad. Eller värm helt enkelt upp spetten i en airfryer eller stekpanna.
Frysta: När steken väl är tillagad kan den behålla sin läckra smak i cirka 2-3 månader när den frysts i frysen.
Mer sommargrillning
Elda grillen och koka lite potatis och majskolvar servera en biff på ditt sätt!
Älskade din familj dessa Garlic Steak Kabobs? Lämna oss ett betyg och en kommentar nedan!

Vitlökssmörbiff Kabobs
Dessa möra och saftiga grillade biffkabobs är den perfekta sommarens förrätt. Eller baka dem i ugnen för att njuta av dem året runt!
-
Klipp av alla stora fettlock från biffarna och skär dem i 1-tums kuber. Krydda med salt & peppar.
-
Placera olivolja och vitlök i mikron i 20 sekunder, tillsätt smör och värm i ytterligare 20 sekunder eller tills smöret smält. Rör ner citronsaft.
-
Lägg 4 matskedar av smörblandningen i en liten skål (reservera resten för servering) och rör ner tomatpurén.
-
Lägg till köttet och blanda snabbt. Marinera 30 minuter eller upp till 2 timmar. Om du använder träspett, blötlägg dem i vatten i minst 30 minuter medan köttet marineras.
-
Förvärm grillen till medelhög värme (375°F).
-
Trä upp nötköttet och löken på spett och kassera marinaden. Grilla ca 9-12 minuter och vänd nötköttet då och då eller tills nötköttet når 125-130°F eller till önskad form.
-
Vila 5 minuter innan servering. Ringla över reserverad vitlökssmörblandning och persilja och servera.
Använd vilken typ av biff du vill.
- Sällsynt – intern temperatur vid 125°F.
- Medium sällsynt – intern temperatur vid 135°F.
- Medium – intern temp på 145° F. intern temp på 145° F.
- Medium väl – inre temperatur på 150°F.
Tillaga steken till önskad färdighet, tänk på temperaturen kommer att fortsätta att stiga när nötköttet har tagits bort från grillen så ta av det några grader innan det når önskad temperatur.
Kalorier: 416 | Kolhydrater: 4g | Protein: 38g | Fett: 27g | Mättat fett: 10g | Fleromättat fett: 2g | Enkelomättat fett: 13g | Transfett: 1g | Kolesterol: 127mg | Natrium: 767mg | Kalium: 656mg | Fiber: 1g | Socker: 1g | Vitamin A: 374IU | C-vitamin: 6mg | Kalcium: 63mg | Järn: 3mg
Näringsinformation som tillhandahålls är en uppskattning och kommer att variera beroende på tillagningsmetoder och märken av ingredienser som används.
© SpendWithPennies.com. Innehåll och fotografier är upphovsrättsskyddade. Att dela med sig av detta recept är både uppmuntrat och uppskattat. Det är strängt förbjudet att kopiera och/eller klistra in fullständiga recept på sociala medier. Se min policy för fotoanvändning här.
Fler Kabobs vi älskar



